CHTĚL JSEM SE ZEPTAT JESTLI JE VYŠETŘENÍ CYSTOSKOPIÍ MOČOVODU BOLESTIVÉ A JESTLI SE PŘITOM UMRTVUJE??
DĚKUJI.
Inzerce
Odpovědi
Anonym
Mám hrčku na penise čo robit
Anonym
Mám hrčku na penise čo robit
KATKA
DEJ SI TAM PIERSING MENTÁLE NEBO JDI NA GINDU ONI TI TO SKŘÍPNOU A JE TO!
Jarka
Moc se bojím, mám prasklou cystou od minulého týdne a taky diagnostikované PCO, nemůžu otěhotnět, co si myslíte o návštěvě kliniky..bojím se, že to nepůjde
Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
Od 1. ledna 2026 přebírají zdravotní pojišťovny v regionech odpovědnost za organizaci pohotovostních služeb. Nová pravidla se týkají lékařských i stomatologických pohotovostí.
Rakovina tlustého střeva a konečníku patří k nejčastějším nádorovým onemocněním. Přesto o ní mnoho lidí nerado mluví a prevenci odkládá kvůli studu a strachu z kolonoskopie nebo proto, že nemají žádné potíže. Právě včasný záchyt je ale klíčový. První krok k odhaleníi může představovat jednoduchý test z krve.
Příchod nového roku představuje pro záchranáře nejrušnější noc v roce. Běžně po celé republice řeší stovky případů. K nejčastějším poraněním patří úrazy související s nadměrnou konzumací alkoholu a špatným zacházením s pyrotechnikou. Zasaženy bývají obvykle končetiny, hlava a oči.
Přidat nový komentář