Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Wobenzym je také velmi dobrý. Mám s ním dobré zkušenosti a i od známých slýchávám spokojenost.
Zdravim vsechny, znam jeden pripravek na spatnou imunitu, pokud vas trapi stale chripky nachlazeni a nemuzete se toho zbavit myslim ze bych pro vas mela radu. Napiste ma na mail Amira. Cro@seznam.cz Moc rada Vam poradim a pomuzu Vam s timto problemem. Uplne idelani je to take pro ty co maji deti je to bez jakychkoli chemickych prisad a vyrabi se to zde v cechach v brne tak mi pisntete.
taky jsem měla špatnou imunitu, začala jsem na to užívat hlívu ústřičnou 800mg, ta mi hodně pomohla. Imunita se mi zlepšila, už mě netrápí časté nachlazení a jen tak nechytnu nějaký ten bacil jako dřív. Obsahuje i rakytníkový olej, ten je super
Hlívu ústřičnou 800 jsem taky zkusila a taky vám ji moc doporučuji. Měla jsme po operaci sníženou imunitu a tahle hlíva je nejsilnější na trhu a velice rychle jsme se zotavita a imunitu mám ted hodně posílenou. Nejsem vůbec nemocná ani nachlazená.
Také mohu doporučit Hlívu 800mg s rakytníkem a echinaceou, sami ji s manželem užíváme a koupili jsme ji i manželovým rodičům, kteří každou chvíli trpěli nějakou virózou, sami ocenili, že hlíva funguje, poznali to na vlastní kůži, že se jich teď žádné nemoci nechytají, dobré je, že hlíva dobře působí na cévy a srdíčko, což ve starším věku také potřebují
Mám rovněž pozitivní zkušenost s hlívou 800mg, vybrala jsem si ji mezi ostatníma, protože je nejsilnější na trhu, tak jsem jí věřila a nezklamala mě, bereme ji s manželem oba na posílení imunity a manželovi dokonce pomohla snížit cholesterol, což potřeboval, že mu k tomu pomohla naše hlíva mu potvrdil i lékař, ke kterému chodí
Vidím, že Hlívu 800-ovku užívání víc lidí, taky patřím mezi ty, kterým hodně pomohla s posílením imunity, taky mě přestaly trápit afty a opary, na které jsem trpěla, jsem ráda, že to jde i přírodní cestou
Já ji beru taky, hlavně proto, že to je vlastně jenom sušená hlíva a žádná chemie a Hlívu 800 jsem si vybrala, že je nejsilnější na trhu a ještě má i echinaceu a rakytník, bylinky má ráda i moje bábi, tak si myslím, že pro ni budu mít pěkný dárek k narozkám :-)
Nemůžu nereagovat. Nám letos moc pomohla kombinace vitamínu D spolu se zinkem. Zkuste pohledat, vitamínu D je na trhu spousta.
Nám taky pomohl vitamín D - Vigantol. Mohu doporučit. Plus na klouby a jejich bolest. Super přípravek!
Jituško používám na rýmu spreje od Nasivinu a sem snima moc spokojená, vždy jdu do lékárny rovnou pro Nasivin
Podle mě je lepší než řešit rýmu, pátrat po tom proč vůbec vznikla a tím pádem máte špatnou imunitu. Takže nejlépe podpořit imunitu :)
Přidat nový komentář