Dobry den, mam uz dlouhodobe zkusenosti s timto lekem, ale ne pozitivni.. trpim kvuli nim nespavosti, tresem a pocitu na zvraceni.. Pocitila jsem tke vedelejsi ucinky a nekdy opravdu hodne a v pripade, ze jsem prasek vynechala telo se okamzite ozvalo.. ted si od toho odvykam a zatim se to dari... ja osobne s timto lekem nemam dobre zkusenosti.
Dobrý den, zajímali by mě Vaše zkušenosti s užíváním antidepresiv Olwexya. Trpím již delší dobu panickou poruchou.Tyto antidepresiva jsem začala užívat před třemi dny (doporučená dávka 75 mg). Nejdříve jsem se zalekla příbalové informace, zejména seznamu nežádoucích účinků. Některé nežádoucí účinky jsem na sobě pocítila, jako sucho v krku, pocení, mravenčení, třes, nespavost a malátnost. Některé účinky již odezněly.Na tento přípravek prý nevzniká závislost. A jaké by byly následky, kdyby došlo ke kombinaci tohoto přípravku s alkoholem? Nadále, by mě zajímalo, zda-li Olwexya někomu z Vás pomohla odblokovat úzkostné až někdy panické stavy. Nikdy před tím jsem žádné antidepresiva nepoužívala. Děkuji za Vaše příspěvky. Eva

Přidat nový komentář