Dobrý den.Setkala jsem se s výrobky,které jsou bez chemie a zabírají a tak bych vám chtěla a pevně doufám,pomociNevím zda 100%pomohou i vám,ale já mám s nimi velmi pozitivní zkušenosti a i mnoho lidí v mém okolí.,jsou nadmíru spokojeni.Pokud máte zájem o více informací napište mi na mail.Ráda vám poradím.Přeji krásný den a brzské vyřešení vašich zdrav. potíží
Dobrý den,již po čtvrté mám vyhozené koleno-luxace pattely,nyní po 6leté pauze a zvažuje se zda mám jít na operaci,3týdny jsem měla ortézu nyní chodín na ortopedii a pan ortoped mi doporučil operaci,ale momentálně musím nohu rozhýbat nebo jí nepokrčím a musím prý udělat dřep a pak se začne řešit operace,mám ale doma 10týdení dvojčátka a nedovedu si představit jak bych to po operaci zvládala nebot´bych měla 6týdů ortézu a pak rehabilitace,tak by mě zajímalo jestli je to nutné,mám ale šílený strach z dalšího vyhození a nic mi nezaručí,že se to nestane.Momentálně nosím ohybatelnou ortézu,potřebovala bych poradit nějaké cviky na posílení svalů okolo kolene.Děkuji,přeji krásný den.Petra

Přidat nový komentář