Pokud vyloučíte následek úrazu, pak ostruhy patní kosti způsobují přetížené ledviny.Prostě nestíhají. Obdobně může vzniknout i opuchlý a bolestivý kotník, nebo koleno(zánětlivé místo), na kterých se podílí i přetížená játra. Pomoc je jednoduchá a snadná. Stačí pár dnů omezit nezdravé (chemicky upravené) jídla,nekonzumovat kyselotvorné potraviny, více vlákniny ze syrového ovoce a zeleniny, důsledná střídmost, neuškodí i malý (jednodenní) půst. Koupit si sypaný ledvinový a jaterní čaj (neuškodí i trochu zeleného čaje) a pár dnů jej vydatně popíjet. Jak ostruha přišla tak i za pár dnů odejde. Předpokladem také je dobrá funkce vyprazdňování střev, bez zácpy.Na to stačí jedno (nechemické) jablko denně. U mě to tak funguje. Když to s "chemickým" jídlem a alkoholem "přeháním" začnou mě bolet klouby, někdy koleno, někdy kotník a někdy pata. To už vím, že je na mě moje tělo pěkně naštvané a je třeba přibrzdit a udělat si výše popsaný léčebný týden. Ta bolest člověka donutí chovat se zase rozumně. Vaše tělo má více rozumu než vy a každý by měl řeč svého těla znát a poslouchat. A nezapomeňte, že každý jsme individuální.
Přidat nový komentář