Tato oprava trvá dost dlouhou dobu. Já docházela k zubaři myslím dokonce měsíc, než to vše bylo dokončeno. Žádné umrtvování neprobíhá!!!! Nebolí to!!!-ani to neucítíš- ona to zabrousí, dá tam provizorní korunku-ketrá se posléze odstraní a dá se již vyrobená korunka. Děti do 11 let musí mít bohužel zub zlatý- bo se jim zuby vyvíjí. Ten zlatý se pouze nasadí na zub zbývající, a po 11 roce se sundá a pouze se bílá náhrada nalepí na zub zbývající- takže původní zub jde vidět- POZOR!! DOPLATEK!!!-před 10 lety jsem doplácela 700 stovek-nyní to bude dražší.
Dobrý den, dnes jsem si omylem urazil část obou předních zubů. Náraz byl rychlý a krátký. V předních zubech mám díru tvaru poloviny kruhu. Díra je vzhledem k polovině úst symetrická a dosahuje poloviny předního zubu na šířku a poloviny na výšku. V zadní části zubů (směrem z venku do pusy) je zubní hmota odštíplá mírně víc než vpředu. Jsem zítra objednaný k zubaři, kterému jsem oznámil a popsal tento úraz. Nebudu do zítra nic jíst kvůli poškození skloviny. Jaké jsou mé šance na uvedení zubu do původní podoby a jaké budou jeho vlastnosti po opravě? Jakým způsobem probíhá tato opravu zubů? Jaké jsou rizika? Pokud budu do zítřejší návštěvy něco jíst a následně si dopře vyčistím poškozené místo vodou, snížím tím šanci na úplnou opravu? Děkuji mnohokrát za všechny reakce. SF

Přidat nový komentář