Na metličkové žilky vyzkoušej Priessnitz na žíly a cévy. Dá se koupit v lékárně bez receptu a je dobrý na to, aby se ti neobjevovaly další žilky, tak i na prevenci proti křečovým žilám, protože žíly vyživuje a zabraňuje tak jejich ztenčování. Já ho používám dlouho, krém i tobolky a začaly mi dokonce světlat ty žilky, které už mám, takže jsem moc spokojená.
Dobrý den, mám problém s metličkami na nohou. Doposud jsem jich měla pouze nepatrné množství a nebyly téměř viditelné, v poslední době však přibívají a jsou naopak vidět hodně. Je mi 25 let, rodiče i většina příbuzných trpí křečovými žilami, takže problém je z velké části pravděpodobně způsoben geneticky. Sportuji min. 3x týdně (kolo, crossový trenažér), ale mám sedavé zaměstnání. Užívám rutin a nyní jsem zkusila mast Venitan, ale žádné zlepšení nepozoruji. Mohl byste mi někdo prosím poradit, jestli existuje něco, jak rozvoj metliček zmírnit, popř. jak zmírnit viditelnost již existujích metliček? (kromě sklerotizace, laseru, nošení stahovacích punčoch, sprchování studenou a vlažnou vodou a dalších obecně známých věcí?...) A zda je mast Venitan vhodná i na tyto metličky či jen na křečové žíly? Děkuji

Přidat nový komentář