Ráda bych oživila diskusi a předně bych chtěla podpořit všechny, které bradavice trápí, nejste v tom sami! Už skoro 3/4 roku se snažím zbavit bradavic na chodidlech i rukou, částečně snad úspěšně, ale částečně ne.. Tak bych se ráda podělila o zkušenosti a zároveň budu ráda za vaše další rady nebo zkušenosti.
Vyzkoušela jsem už všechno možné, kolodium, endwarts vodičku, kryoterapii z lékárny, česnek, propolis, urgo pero, posiluju imunitu (vitaminy, spánek, zdrave jídlo..), poslední měsíc beru hlívu a začala jsem brát už i homeopatika.. Asi nejcennější mi zatím přijde endwarts(i když ta bolest je fakt děs), co se doplňků stravy týká zatím neumím posoudit, urgo pero a kryo z lékárny mi přišly vyloženě k ničemu, kolodium nějak asi jak má, používám ho na ruce kde nechci dávat agresivní endwarts.. pomocí endwarts jsem se zbavila jedné bradavice na chodidle, ty na ruce mi přišly, že je vždycky odstraním, už to vypadá nadějně a za týden jsou zpět, nebo ještě další přibude.
Víc jak půl roku jsem se jich pokoušela zbavit samoléčbou, i z toho důvodu, že se mi nedařilo najít dermatologa, který by bral nové pacienty.. před měsícem jsem se konečně dostala k doktorce, která mi bradavice zmrazila dusíkem, po kontrole mi řekla že už jsem bez bradavic, ale zdálo se mi, že na to koukla dost zběžně.. dva týdny od kontroly jsem si všimla, že jedna ze dvou ošetřených bradavic na noze je zpět, druhá snad dobrý, nejsou v ní tečky, ale nepoznám jestli je to jizva nebo ještě bradavice.. mimo to jsem našla další malou na prstu u druhé nohy. I na ruce jsem našla jednu novou u nehtu, ty ošetřené neumím posoudit, ale zdá se mi, že u tří z nich se asi vrací tečky... je to vyčerpávající boj, příští tyden jdu zase na dusík:-( hlavně je pitomé, že na té ruce mi asi zůstanou jizvy, navíc to omezuje v práci, kde jednám s lidma, nehledě na to, že to nabourává i osobní život, nechci to přenést na blízké.. taky jen to ošetřování zabere denně tak hodinu :'(.. kdybyste mohli napsat něco povzbuzujícího, sem s tím. Děkuji. Vkládám naděje do té hlivy i dusíku, zbavily se jich jiní, zvládnu to i já..
Přidat nový komentář