Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Dobrý den. v únoru 2010 se nám narodil syn s diagn. primární lymfedém Milroyova typu. Prosím stejně "postižené" aby se mi ozvali na mail vladka.sam@centrum.cz Ať na to nejsme sami. Dík
Lymfatické (mízní) uzliny, slezina, brzlík a lymfatická tkáň roztroušená v játrech, plicích, střevě a kostní dřeni jsou součástí lymfatického systému, který hraje hlavní roli v ochraně organizmu proti infekcím a nádorovému bujení. více ...
Dobrý den. v únoru 2010 se nám narodil syn s diagn. primární lymfedém Milroyova typu. Prosím stejně "postižené" aby se mi ozvali na mail vladka.sam@centrum.cz Ať na to nejsme sami. Dík
Dobrý den. Já mám dvou letou dcerku,která se narodila s primárním lyfedémem nožiček(nártů a prstíků) Když budete mít chut napište mi ráda bude s někým v konatktu,kdo má stejně nemocné svoje zlatíčko. delfinek29@seznam.cz
Dobrý den, vadí nějak užívání diuretik (na snížení krevního tlaku) při primárním lymfoedému? Případně jaké léky by se neměly při lymfoedému užívat? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, někdo z ČB na výměnu zkušeností? Primární lymfedém dolních končetin. Mail lalafialova@centrum.cz
Dobrý den.Již více jak rok mám otok horního pravého víčka.Již jsem byla u PL,chyrurga, očního lékaře u lékaře přez štítnou žlázu,ale všichni jen krčí rameny a neví. Nejvíce se mi otok objeví po ránu,když se umyji a na víčku mi naskočí jako puchýř.Myslím si že by mohlo jít o lymfu co mi poradíte??? Kam se mám obrátit.Stačí se objednat u reh.pracovníka,který se limfou zabívá?? Děkuji za odpověd
Přidat nový komentář