S vrozenou poruchou srážlivosti krve, hemofilií, žije v Česku přibližně tisíc lidí. Díky moderní terapii se jejich život v posledních desetiletích zásadně změnil. Zatímco dříve se potýkali s opakovaným krvácením do svalů nebo kloubů a často končili na invalidním vozíku, dnes podstupují preventivní léčbu a žijí téměř bez omezení.
Děkuji moc za podporu, fakt ji moc potřebuji, dnes jsem byla u cvokařky na psychoterapii, docela mě to pomohlo, vybrečela jsem se , dnes jsem první den bez Lexaurinu zkusila jsem to a příšerně mě bolí hlava, hlavně v zátylku a zase ten knedl v krku, no uvidím. Za největší prohru beru, že jsem u toho všeho nevydržela chodit do práce, prostě to nešlo, byla jsem tak vysílená těma průjmama ze začátku, že to nešlo a teď když jsem doma, tak si říkám, že toho využiju a naberu sílu, protože jsem během měsíce zhubla 9kg a jsem jak mátoha a k tomu 2 děti, ale mám skvělého manžela, který mi pomáhá a snad i chápe.Díky moc za podporu, hlavně aby mi ten Citalec pomohl zvládat ty rána, ty jsou fakt krutý. Ahoj

Přidat nový komentář