Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Nedostatok cínu v tele má príčinu vypadávanie vlasov. Neviem, ako ho nahradiť, možno existuje nejaký suolement. Príčinou šedivenia vlasov je nedostatok selénu. Selén sa dá kúpiť.
Příznaky vypadávání vlasů jsou různé. Zejména u mužů dochází postupem věku k vytváření "koutů" na čele a lysinek na temeni, až zbude pouze pruh vlasů na týlu. U žen je výpad vlasů difúznější a netvoří se tak výrazné "kouty". Někdy dojde k rychlému výpadu vlasů pouze v určitých místech na hlavě a vznikají tak okrouhlé lysinky. více ...
Nedostatok cínu v tele má príčinu vypadávanie vlasov. Neviem, ako ho nahradiť, možno existuje nejaký suolement. Príčinou šedivenia vlasov je nedostatok selénu. Selén sa dá kúpiť.
dobrý den...je mi 18 let a padaj mi stáále hrozně vlasy už je to asi měsííc....utaženýým účesem to neni...protože je nosíím hodně rozpuštěné...čím to může byt prosíím??..:(
dobry den je mi teprve 17let (muž) a jiz mam problem s vypadavanim vlasů. na čele mám na svůj věk velké kouty a pomalu se mi začína delat lysinka i na zatylku. vubec nevím co s tím delat :( ... take se mi vlasy velmi rychle mastí . díky za odpoved
Po barvení vlasů mne hrozně svědí a štípe pokožka hlavy,už si nevím rady,co bych měla po barvení používat na mytí.Prosím poraďte mi,kadeřnice říká,že to dělají barvy.Děkuji za radu a pomoc.
Přidat nový komentář