Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Dobrý večer přátelé. Slíbil jsem, že kavárna bude otevřena a tak jsem tady.
Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?
Co je s Karlem nevím. Prozatím jsem pochopil jenom část z toho, co se tady děje. Jsem na netu pouze pár minut, tak se teprve rozkoukávám, ale nějaké postřehy samozřejmě již mám. Postupně se budu snažit své názory prezentovat. Ale nejdůležitější ze všeho je, jestli byl dnes den bez cigaret, jestli máme nové nekuřáky a jak na tom jste. Tak pište a já budu hledat a zkoumat a občas psát. OK?
No jsem z toho čím dál víc rozpačitá.Proč to někdo dělá ,takové věci.Co může někomu vadit na tom když si pár lidí pokecá ,má dobrou náladu před spaním a ví že pár lidiček cítí tak jako on .Prostě závidí a je zapšklý prdola a proto zkazí pěkný večer i ostatním.
když už si taklhe píšeme,tak musím konstatovat,že i já díky této diskuzi zkusila champix,už v prosinci
Milý admine, nemyslím si, že byl Karel odstaven kvůli pitomovi JC a už vůbec nechápu, proč je odstavena Apolenka. Věřím, že slib admina je slib o který se dá opřít §;o) Hezký den
Champix mi zbyl taky, pokud je admin skutečně admin - protože teď nevím o co tu jde a kdo je kdo, tak ho nabízím za Karla a Apolenku. Admine to vysvětlení mi chybí ??????????
Ahojky IFKO, jsem ráda, že je aspoň někdo z blízkého okolí.Kdysi se tu hlásilo pár hošanů,ale čert ví kde vězí
Ahojky Lenko. Z OV je taky Standa se svojí ženou Sisy,který založil na Diskuzáku klubík pro všechny kdo přestávají kouřit. Takže kdyby byl zájem, mohlo by se zajít třeba na pívo.
Omlouvám se za dnešní velice slabý program kavárny, ale jistě chápete, že dnešní den je jaksi nestandardní. Pokuste se prosím najít "Kavárnu Voňavý sen" někde jinde, ,alespoň prozatím. Děkuji, zítra dám slíbené informace, musím si to trochu srovnat.
Věřte mi, že já s tím opravdu nemám společného vůbec nic. V době, kdy se to vše odehrálo jsem jel autem cca 1 hodinu do nemocnice na návštěvu, tam jsem byl cca 2,5 hodiny a potom ještě další hodinu zpátky, takže opravdu, já to nebyl.
Věřím, ale určitě o tom víš víc, než jsi napsal. nemůžeme přijít na to, kde se stala chyba a navíc na to doplatí strašně moc lidí a co jejich důvěra?????
Věřím, i tomu, že zítra udeme moudřejší. Promiň, jenom ses přihlásil a potom úplně ztratil a i na doktorce byly dotazy kde jsi, tak dobrou dnešní den se moc nepovedl, ale kouřit už nepudu
To by si říkalo o pořádnýho dlouhýho šluka až někam do paty - čert aby se v tom vyznal. A to by se asi někomu móóóc líbilo, kdyby jsme si práskli - tůůůůůůůůůdle nůůůůůůdle - dám si spršku a jdu si do hajan zařádit ♥♥ :o)) Robine, je to jen můj subjektivní pocit, nebo víš víc než jsi nám řekl ???
Já myslím ,že snad zítra budeme chytřejší, protože ráno je moudřejší večera.Asi Robin něco ví , něco prověří a zítra zdělí.Hlavně všechny nekuřáky nezklamat,je třeba pokračovat dál.
Dvojtečka i ADMIN, byl Cidrych. Skutečný administrátor tohoto serveru je totiž muž, ing. Jan Sobotka. Pokud chcete diskutovat o Champixu a nekouření vůbec, přejděte na klub.dokurte.cz. Tam se musíte registrovat, nikdo není anonymní a nikdo nemůže zneužít vaše jméno, musel by znát i vaše heslo. Víc vám v tuto chvíli říci nemohu, protože věc byla předána k šetření Policii ČR. Páček nekuřáček.
Eliško, je vidět, že jsi inteligentní žena. Někomu se naše parta nelíbila a k mému zármutku JC vnesl do mého vztahu s Apolenkou velké nedorozumění. Vzhledem k soukromým kontaktům s Apolenkou přicházejí v úvahu dvě osoby, ale zatím nebud naznačovat. Zítra se spojím telefonicky se skutečným adminem a budu požadovat vysvětlení a nápravu. Dávejte si pozor s kým komunikujete a co mu sdělujete, aby toho nezneužil jako u Apolenky. Pokud jste četly příspěvky JC na doktorce, jistě jste si svůj obrázek udělali. Ani Robin nebo já nemáme kromě užívání s CHx nic společného. Nejsem admin žádné sítě, ale i kdybych byl, nemohu bez znalosti přístupového kódu nic na cizím serveru měnit ani blokovat. To může na ordinaci jen ing. Jan Sobotka. Jeho musel někdo kontaktovat a požádat o zablokování Apolenky. Mně velice mrzí, že ona si myslí, že je to moje práce. Ne, mé Apolence a komukoliv z přátel bych nic takového nemohl udělat. Policii ČR jsem podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro neoprávněné omezování práv, užívání cizího jména k urážení a ponižování osobností. Policie bude kontaktovat správce serveru a požadovat výpis všech příspěvků s uvedením osobních dat zúčastněných. Jen doufám, že jí to nebude trvat jako obvykle roky. Páček nekuřáček a držte se.
Sám v tom mám pěkný zmatek, ale napíši Ti zítra na mail co se stalo. Pěknou a voňavou noc. (Správně) páček nekuřáček.
VŽDYCKY SE NAJDE NĚJAKÝ HŇUP CO POKAZÍ VŠEM NĚCO CO JE PŘÍJEMNÉ A HEZKÉ. A TAKY SE VŠUDE NAJDE SKOKAN, KTERÝ OCHOTNĚ A DOBROVOLNĚ SKÁČE ŠIPKY. muj mail je na centrum
Ahoj všichni ! Škoda, že se ta diskuse tady tak pokazila. Na psaní e-maliů nemám moc času, ale tuto diskusi jsem pravidelně navštěvovala s tím že jsem si přečetla vaše rady, názory a pochvaly. Moc mi to pomáhalo. Prozatím mám za sebou 10 den nekouření a to nejen díky Champixu, ale hlavně díky vyší podpoře.
Dano, hlavně nekuř dále.Včera sice byla silná motivace si jednu zapálit,ale to by měl někdo moc velkou radost.Budeme se stále podporovat ,a uvidíme co přinese dnešní den.
Přátelé nezoufejte, vše se vyřeší. Tak dnes mám za sebou 70 dní bez cigaret a zároveň 14 dnů bez Champixu. Jde to dobře a i v napjatých situacích jsem schopen celkem bez potíží ovládnout nutkání na cigaretu. Občas si pomůžu žvejkačkou nebo bonbonem, ale jinak to opravdu jde. Je mi líto včerejšího dne, ale věřte mi, že pro ty z vás, kteří nic neudělali a chtěli by dále pokračovat v diskusi v naši Kavárně Voňavý sen, tak pro vás udělám maximum, co budu schopen. Zatím se držte, nekuřte a nezoufejte.
Přidat nový komentář