Inzerce https://www.lekarna.cz/pece-o-rty-opary-a-popraskane-koutky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=pece-o-rty-opary-a-popraskane-koutky

křeč

Jde velmi pravděpodobně o nedostatek hořčíku,užívejte přírodní Dologran.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
bětka21

vitamín K2 MK7

Radka

Urcite bych zacala s nejakými doplnky stravy a pri náhlým potížích si namazat treba hrejivku. Na krece jsem trpívala po sportu a ted uz jen málo...ale hrejivka mi zabírala.

eliska

zjistila jsem, ze sehnat dobrou hrejivku je boj. Nemáte doporucení, jakou si v lekarne koupit?

DAVID

Zkus znacku perskindol, pouzivám hrejivku i chladivku.

eliska

No Perskindol gel jsem slysela jen o chladivem, ale koukám, ze mají oboje. Vyzkousim. díky za tip

Katrin

Na křeče užívám Magnesium 1 od Naturevia. Chodím do práce na noční, a když jsem spávala po noční, tak mě často budily křeče v lýtkách. Ale co užívám tohle magnesium, spím jak dudek. Fakt se mi osvědčilo.

Marta

to, ze se ma brat horcik pri krecich je vseobecne zname a vi to snad kazdy, dcera mi doporucila stranku, kde ho maji v kombinaci se zinkem, coz je velice dobre a taky tam pry maji i poradenstvi, kdybych si nevedela rady

Bořek

a kde jste to kupovala nebo teda jaké stránky to jsou? pokud se to dá takhle vyřídit z domu, je to pohodlnější než lítat po obchodech

Klára

Magnesium je dobré brát nejenom na křeče. Uleví od více neduhů. Ale ty křeče bych řešila nejdříve nasazením magnezia a potom nějak víc

Tomáš

je pravda, že to hodně pomáhá, já jako fotbalista si dám taky a netrpím na křeče ani bolesti

Karla

Zdravím, mně začali také aktuálně zlobit křeče v lýtkách, které přecházejí až do stehen a mívám je už několikrát denně, můj obvoďák mi dnes předepsal injekce hořčíku, které prý budu dostávat do zadnice ;( ,já, která se bojí i očkování...nemáte s nimi někdo zkušenosti?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Slzí vám v zimě často oči?

86%
14%
Zatím hlasovalo 81 lidí

Mohlo by vás zajímat

Zažívací potíže o Vánocích. Pokud už na ně dojde, buďte připraveni!

Zatímco se během roku dokážeme stravovat jakž takž umírněně, o Vánočních svátcích jíme nezdravé jídlo od rána do večera. Kombinace množství cukroví, smažených jídel, chlebíčků a alkoholu nestíhá tělo zpracovávat, z čehož vznikají nejrůznější zažívací potíže, třeba nadýmání, pálení žáhy, zácpa, průjem nebo potíže se žlučníkem.

Krásné Vánoce a pevné zdraví vám přeje Ordinace.cz

Tak opět po roce jsou tady Vánoce - svátky klidu, míru a pohody.

Pásový opar a sprchování?

Dobrý den. Mám pásový opar, mohu se sprchovat?

Proč jíst ořechy a v jakém množství?

Mezi tradiční symboly Vánoc patří ořechy. Používají se nejen jako součást cukroví, přírodní dekorace vánočního stolu, ale i jako zdravé mlsání. Mnoho lidí se snaží ořechům vyhýbat kvůli vysokému obsahu tuků, přesto je jejich přínos větší než zápory. Ořechy jsou prospěšné pro zdraví člověka, a neměly by proto chybět ani v běžném jídelníčku.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce