Maimay, Janino, to je tedy pech... to sladké mě bere také, ale spíš před menstruací, no včera jsem si uvařila jetel, cpu se sojou (v obojím jsou fytoestrogeny) a nechala jsem si napsat antinu, tak uvidím jestli se to nezlepší... je jasná věc, že těch 5 dnů v měsíci přežiji a snad je přežije i mé okolí :o) Někdy si říkám, zda v tu dobu nebrat Chmp, ten mě báječně uvolňoval a měla jsem bezva náladu :-)
Petře, to je tedy smolík, ale chápu to..ale i to špatné je k něčemu dobré a teď už zase víš na co si dát nejvíc bacha - jsi dokonale připraven přehoupnout se přes veškerá úskalí a tomu mrzkému našeptávači již na špek neskočíš! :o))
Já Chmp přestala brát až po 3 měsících, ty bych řekla, že jsou zlomové a i jsem se na to cítila silná a hlavně ty pocity prázdnoty se začínají vytrácet.. o pár stránek dříve jsme tento problém probíraly tuším s Irenou. Myslím, že už jen to, že to člověk může s někým prokonzultovat a zjistí, že podobné pocity měli i ostatní a že to zmizí jako ta pitomá zácpa, tak to je náramná psychoterapie. Jinak mi zbylo pár tablet Chmp (zítra dám vědět kolik, jsem nyní v práci), tak kdybys je chtěl zužitkovat, pošli mi na mail adresu: [email protected], já mám poštu zdarma a třeba ti pomohou.
Zdravím i všechny ostatní odvykače, je to fajn když už nemusíme kouřit, co?
Přidat nový komentář