Muzu potvrdit, ze pad z kola je klasika....Mam zlomenou tu levou ...boulicku jsem mela par let...pak se, ale sama ztratil...muj pripad k operaci nebyl....ale boli to neuveritelne...jen jak si jen vzpomenu mam husi kuzi na zadech.
dobrý den všichni...jo jo...tohle je nepříjmená záležitost...já jsem si taky zlomil klíční kost...je to asi 2 roky...na dirtecj na kole...ani sem nevěděl jak se to stalo..prostě pád...největší rána...a když jsem vstával tak mi hrozně něco táhlo jako v rameni...to všichnio znáte...no dostal jsem klasickou "osmičku" kterou dostane skoro každý...a nabízeli mi i operaci...odmítl jsem ....dnes toho svým způsoem lituje...jelikož kost nesrostal tak jak by měla...zkrátka ona se nenapojila tam, kde se zlomile, nýbř se spojila tak "na sebe"....tzn. malinkatá...ovšem někdy dobře viditelný estetická vada....PROTO ŠEM KTEŘÍ BY SE RÁDI TÉTO VADĚ VYHLI...RADIM URČITĚ OPERACE...ANO JE TO SRANÍ...ALE NA DRUHOUSTRANU TO BUDETE MÍT HEZKY SEŠROUBOVANÉ...ROVNÉ A TAK NO...A LEPŠÍ JIZVIČKA NEŽ BOULIČKA...ZVLÁŠTĚ TEDY U DĚVČAT.....dávejte na sebe pozor...tahle zlomenina je skutečně hnusná!!!!! ahooj,.

Přidat nový komentář