Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Auto šlo do příkopu přes střechu

( Návštěvníci Ordinace.cz | přečteno: 8260x )

Je to přesně ta nehoda, na kterou Jana nikdy nezapomene. Bylo jí patnáct let, když se auto, kterým jela, ocitlo v příkopu a převrátilo na střechu. Ti, kteří to viděli, nevěřili tomu, že mohl někdo přežít.

shutterstock.com

Když mi bylo 15 let, jela jsem s kamarádkou a její maminkou do Třemošné u Plzně pro spací pytle. Se školou jsme totiž měli jet na výlet. Cestu jsme si ještě obohatily tím, že jsme zašly na houby, ale začalo pršet. Chtěly jsme se rychle dostat domů, ale na namoklé silnici dostalo naše auto smyk. Sjelo do příkopu, kde se převrátilo na střechu, na kola a zpět na střechu. Kousek od cesty právě stavěli lidé studnu, tak se k autu rozeběhli, ale přiznali, že nevěřili, že mohl někdo přežít. Naštěstí se nikomu z nás nic nestalo, jen maminka kamarádky měla odřený trochu krk od skla. Dodnes, když projíždím kolem, tak si na to vzpomenu.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Srážka s kamionem dopadla dobře

Představte si, že nabouráte s autem, ve kterém vezete své dvě děti... Tenhle šok má za sebou maminka Lenka. Naštěstí to skončilo velmi dobře - bez zranění!

Hlídání psa mohlo skončit hluchotou

Občas to vypadá, že osud musí hodně pomoci náhodě, aby vás potrápil neobvyklým úrazem. Kdo by čekal, že málem ohluchne proto, že na půl hodinky pohlídá sousedce psa. Paní Vlaďce se to ale stalo...

Zachránil mne batoh plný not a knih

Stačí chvilka nepozornosti nebo nešikovnost někoho druhého a neštěstí může být hotovo. Horké chvilky na jezdících schodech v metru prožila Dagmar. Ovšem dopadlo to dobře a tak nám mohla poslat svůj příběh s dobrým koncem.

Kterak synek sportem k úrazu přišel

Děti mají mít dostatek pohybu, ovšem některé mají tu schopnost, že jejich aktivity často končí nehodou. Jedním z takových je i syn paní Jájiny. Jeho anděl strážný se opravdu nenudí...

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce