Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

vypadávání vlasů

vypadávání vlasů je staré jako lidstvo samo, tak se s tím pánové smiřte dřív než já! utratil jsem tísíce za různé zaručené přípravky a kouty mám stejně až na lopatky! větám typu jako -poslední výzkumy prokázali účinnost 97%, věřte že vždy budete spadat do oné 3% skupiny. papa a s pozdravem-není krásnější hlavy než s pleší se s vámi loučím.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Andy

Vypadávání vlasů, lámání nehtů, popraskaná kůže na patách, tvorba vyrážek a ekzémů, akné – to vše rovněž signalizuje poruchu činnosti ledvin a hromadění odpadních látek ve střevech. Na šedivění vlasů se podílí nedostatek mědi a na plešatění nedostatek cínu. Hovoří se, že vlasy jsou obrazem sliznice střev, činnosti jater a ledvin a úrovně mikroživin a toxických látek ve střevech. (Opět, jako všechno, ani toto nejde úplně generalizovat. Jsou i dobře vyživovaní lidé, kteří mají šediny nebo pleš. I zde se může na daném stavu jistým procentem podílet genetická informace). To, jak vypadá naše tvář a naše kůže rovněž hovoří o tom jak pracuje vnitřek našeho těla. Používání krémů, gelů, kosmetických čistících mlék a jiných přípravků na pleť situaci na nějaký čas může zlepšit, avšak pokud neodstraníme příčinu, všechno se opět vrátí – a často v ještě silnější podobě. Jestliže máme problémy s pletí, potřebujeme vyčistit svoje tělo a změnit stravovací návyky tak, aby v naší výživě byly všechny potřebné látky – pak se naše pokožka upraví a bude opět čistá a zářivá. Poradim pište: [email protected]

Senyy

to sa priklaniam k prvému nazoru tisíce a nič.Iba ko..t da za pripravok tisicovku,chcem vám iba poradiť.Verte žiadna značka ešte nikomu nepomohla a ked ,tak dočasne.

Klaudie

Zdravím všechny mé vlasy mi začaly vypadávat a je se s tím nemohla smířit! Vždy jsem měla hřívu, ktrou každý obdivoval a te´d najednou bum prásk nic. Proto jsem začala hledat něco, co by mi pomohlo je znova obnovit a našla jsem Clinical Cair Hair, který opravu zafungoval. Mé vlasy začínají mít opět život a jsem za to moc ráda.

žofry

Když mi začla plešatět má bujná kštice na kterou jsem balil holky, vyděsilo mě to. Okamžitě jsem se rozhodl jednat a nakoupil jsem si řadu přípravků šampóny a kondicionéry a olejíčky. Vše jsem střídal a účinky nic. Tak jsem to vzal za jinou notu a zkusil jsem doplněk stravy, zvolil jsem Clinical Care Hair a konečně nastalo zlepšení. Dokonce mi po nějakém času dorostli i ty vlasy které vypadli.

Eva

Mě na padání vlasů pomáhá DonnaHair. Není to žádná chemie a taky se mě vlasy konečně po ní rozrostly!!

Radim

Mě teda pomohl folixil, neříkám že je to zázrak. Ale padání se hodně zmírnila, určite o 70%

David

Folixil co to je to slyším prvně? Pořád na ty vlasy něco sháním, stálemi nic nezabralo. A tady zkousím všechno možné co kdo doporučí.

Roy

Mě osobně folixill dobře funguje, jsou to vitamíny, působí přímo na kořínky vlasů. Vlasy se mi hodně zpravily

Ada

Dobrý den, je dobré si koupit bylinné šampony a ne moc chemie.

Nina

S tím souhlasím. Mně pomohly bylinné tablety proti padání vlasů, co má thegarden a vlasy mi začaly hezky dorůstat.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce