Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

penis

Prosím poraďte. Na penisu se příteli od dcery udělaly červené skvrny jako spáleniny a pálí ho to. Jsou na dovolené v cizině a on se stydí jít k lékař, znáte to někdo?Díky.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
guseppe
18x

poradte mi prosim mam nejakoui skvrnu na penisu takovou cernou neni mi neco.......prosim moc se bojim........

Nickoxxx
24x

Poraďte prosím, po nějaké době se mi na mém žaludu začaly objevovat červené skvrnky a tvoření bílé hmoty pod předkožkou.Prosím někoho o radu co by to mohlo býti.Děkuji moc

maradik
9x

Jenom bych se chtěl zeptat.Je mi 14 let.A mám holku která to pořád chce,ale já se bojím že se do ní nevejdu totiž,můj penis je 4,5cm tlustej 16,5 dlouhej a obvod je 16.Poraďte co byste udělali.Děkuju za odpověď.

oleee
10x

Ahoj objevila se mi cerna skvrna na penisu a vubec nevim co to je. Byl bych vdecny za radu. Diky

ajaxx63
19x

Na penisu se mi udělaly červené skvrny, občas dojde k sedření kůžičky a vzniklá ranka mírně krvácí. Prosím o radu co by to mohlo být, případně ke kterému specialistovi se mám objednat. Děkuji

ononon
22x

Ahoj na predkozce se mi objevila cerna skvrna kuze vypada upe normalne jen jakoby pod ni praskla zilka je to mozne nebo se jedna o neco zavaznejsiho?

ondra
1x

ahoj ja vim ze to jsme nepatri ale nikde sem nenasel nic kam bych to mohl napsat mam problem ja ani moje pritelkyne nejsme spokojeni z velikostí meho penisu ona to sice najevo neda ale vydim to nani tak se chci zeptat jestli jsou nejake pripravky ktere muzu pouzit a ktere mi pomuzou?

Martin W.

Dobrý den, asi před 3 nebo 4 dny se mi na penisu objevil takový červeno-fialový pupínek...je to citlivý na dotek a tak centimetr kolem toho tmavýho je to nateklý docela dost. Nevím co s tím jestli to zmizí za nějakou dobu nebo jestli s tím mám něco dělat. Děkuju

Veronika
1x

Dobrý den, chci pořídit příteli kroužek na penis a zajímalo by mě jestli bude sex zajímavější? Máte s tím zkušenosti?

Jarka

Můj muž má problém se stopořením, myslíte, že by nákup sexy prádla mohl pomoci?

1x

ne

Marek
2x

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Na penisu se mi objevil červený pupínek přibližně půl centimetru velký. Sám o sobě nebolí, ale když ho zmáčknu, tak ano. Bojím se, že ho mám od pavouka, kterého jsem našel na noze. Ale žádnou stopu po kousnutí jsem nenašel a žádnou bolest jsem po případném kousnutí nepocítil. Děkuji moc za odpověď.

Jaroslava

Dobrý večer, chci se zeptat na kroužek na penis? Podepisuje se nějak na zdraví? Nebo je to v pořádku?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce