Sexuálně přenosné choroby
Na základě aktuálních statistických informací o výskytu klasických pohlavních nemocí, které podléhají povinnému hlášení (tj. příjice - syfilis, kapavka - gonorrhoea, lymphogranuloma venereum a měkký vřed) lze pozorovat pokles ve výskytu kapavky a naopak vzestupný trend výskytu příjice v devadesátých letech minulého století. [ více ]
Já jsem jich měla 13 a to nepočítám ty, kterým jsem třeba jen kouřila... mám strach už od svých 14ti let, že jsem semohla nějak nakazit. Je mi 17. Za 3 měsíce jdu s kamarádkou na testy a pak budu mít(snad!) klid.... vím, že moje chování bylo hodně nezodpovědné a vše to byla má vina. Teď se ukáže, jak moc velké chyby jsem udělala.
Reagovatpoděkovatnahlásit2. února 2009 16:18:11
Dr. Uzel dnes, 28.9.2010 na strankach Novinky.cz ma clanek ktery tvrdi, ze velikost muzskeho penisu je zcela nerelevantni, posedlost muzu s jeho velikosti nemistna a ze velikost penisu mezi rasami je v podstate stejna. Zdroje na internetu, s odkazy na studie, pocinaje Kinsleym, ale uvadeji neco jineho. Rozdily mezi rasami jsou konzisytentni (ikdyz velikosti se vzajemne presahuji) a PRUMERNA delka penisu (hlavne neztoporeneho) a prumer/obvod jsou ODLISNE a ne nevyznamne. Cernosi jejj maji, jak OPAKOVANE studie dokazuji, nejvetsi, pak belosi a Asijci z Dalneho vychodu jej maji nejmensi (nejkratsi a nejuzsi). Takze pan Dr. Uzel by mohl, v paslanim odsouzeni "mytu" velkeho penisu cernochu atd. PODROBNEJI odpovedet a vyvratit vysledky studii uvedenych zde: http://answers.google.com/answers/threadview?id=366192 Dekuji.
Reagovatpoděkovatnahlásit28. srpna 2010 20:27:42
Po válce se díky péče státu povedlo za pár let zlikvidovat syfilis, TBC, později neštovice i bez poplatků za vyšetření a pobyt v nemocnicích a léčebných ústavech. Po 20 letech díky novému režimu máme 780 případů syfilis za rok! Kolik bude za chvíli neléčitelných smrtících případů TBC ?
Reagovatpoděkovatnahlásit31. ledna 2011 23:19:30
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6412 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3921 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3350 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3337 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3056 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2995 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1718 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- Denis (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 7. února 2012 14:41:41
Dobrý den, info pro ty co odvykají v centrech proti kouření a jsou pojištěni u VZP. Existuje… Diskutovat
- Jana M (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 6. února 2012 18:18:35
.......nějak mi to uteklo samo..... takže 36dní bez cigárka a to beru jenom polovinu šampíku… Diskutovat
- Medička (Počítačová tomografie (CT) neboli "CéTéčko") 5. února 2012 19:19:28
Technická poznámka: není to počítačová tomografie ale VÝPOČETNÍ. Pokud tento článek… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]