PředchozíDalší

Sexuálně přenosné choroby

Sexuálně přenosné chorobyNa základě aktuálních statistických informací o výskytu klasických pohlavních nemocí, které podléhají povinnému hlášení (tj. příjice - syfilis, kapavka - gonorrhoea, lymphogranuloma venereum a měkký vřed) lze pozorovat pokles ve výskytu kapavky a naopak vzestupný trend výskytu příjice v devadesátých letech minulého století. [ více ]

Odpovědi
Machy3 poděkování

nedávno sem se vyspal s hokou a ta měla předemnou asi 6 kluků,problém je že jsem neměl kondom , mohl jsem něco chytit a jak to poznám???bojím se to říct rodičům je mi teprve 15 let :-(

Reagovatpoděkovatnahlásit

14. září 2008 20:44:19

kano4 poděkování

nedavno jsem oralne uspokoval jednu holku.. a chtel bych se zeptat jakymi chorobami se muzu nakazit.. a jake jsou jeho procenta.. diky.. napiste mi pls kdyztak na mail.. bdsm123@seznam.cz

5. října 2008 22:07:16

Simona3 poděkování

Já jsem jich měla 13 a to nepočítám ty, kterým jsem třeba jen kouřila... mám strach už od svých 14ti let, že jsem semohla nějak nakazit. Je mi 17. Za 3 měsíce jdu s kamarádkou na testy a pak budu mít(snad!) klid.... vím, že moje chování bylo hodně nezodpovědné a vše to byla má vina. Teď se ukáže, jak moc velké chyby jsem udělala.

2. února 2009 16:18:11

picha5 poděkování

JO MUZES SE NAKAZIT A BUDES TO MIT VSECHNO NA JAZYKU. V KRKU, VSUDE...:D A PROCENTA 100% + 60% BEJT TEBOU ZAJDU NA GYNDU TAM TI TO VYŠETŘI

4. února 2009 10:24:32

Vladimír1 poděkování

Dobrý den mám zánět močový cest a chtěl jsem se zeptat jestli je to přesnosné sexem:Nerad bych přítelkyni nakazil.Děkuji za odpověď

17. března 2010 14:24:06

Laura

Zdravím. Chtěla bych se zeptat,co to může být,když krvácím po druhé v měsíci a ještě ke všemu teď už 9 dnů+ mám výtoky,jsem unavená=/ Předem děkuji za odpově´d. Na Shle

1. června 2010 19:47:21

ggggggggggj

fgf hhghgdrrrrrrrsrggaaddgf g ghghhg hgjvhjhjhfghfsgs gg gfggf g ffgg fgftrsaad dggjjfggfsafdf uuiuio zutzrssssssssssscg ztzfz tdz ddtz u uz zujhkhjjd zttttutursewwrfgk256665 nhgd dfrggdsde rrfgghghztfgtg rtr rttretseesb r

10. června 2010 13:17:22

Murča5 poděkování

Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk a za čas se my na pravé straně třísla objevila svědivá vyrážka. Občas se my objeví takový pupínek (možná výrůstek). Co to může být a na koho se mohu obrátit. Děkuji za odpověď

26. června 2010 10:59:39

Karel8 poděkování

Dobrý den,chtěl bych se zeptat..mam na penisu takový bílý pupínky nikde nemužu najit co to je...doufám že vám toto vysvětlení stačí a jak se to dá lečit, děkuji za odpověd :)

15. července 2010 15:29:05

LUKAS TEJČKA5 poděkování

1 DNI MĚ PÁLÍ A BOLI PENIS PŘI ČURANI A VYTEKA MI Z NĚJ TAKOVY NAŽLOUTLI VÝTOK A TED DOKONCE PŘI MOČENI ČURAM KREV

12. srpna 2010 01:55:36

JH1 poděkování

Dr. Uzel dnes, 28.9.2010 na strankach Novinky.cz ma clanek ktery tvrdi, ze velikost muzskeho penisu je zcela nerelevantni, posedlost muzu s jeho velikosti nemistna a ze velikost penisu mezi rasami je v podstate stejna. Zdroje na internetu, s odkazy na studie, pocinaje Kinsleym, ale uvadeji neco jineho. Rozdily mezi rasami jsou konzisytentni (ikdyz velikosti se vzajemne presahuji) a PRUMERNA delka penisu (hlavne neztoporeneho) a prumer/obvod jsou ODLISNE a ne nevyznamne. Cernosi jejj maji, jak OPAKOVANE studie dokazuji, nejvetsi, pak belosi a Asijci z Dalneho vychodu jej maji nejmensi (nejkratsi a nejuzsi). Takze pan Dr. Uzel by mohl, v paslanim odsouzeni "mytu" velkeho penisu cernochu atd. PODROBNEJI odpovedet a vyvratit vysledky studii uvedenych zde: http://answers.google.com/answers/threadview?id=366192 Dekuji.

28. srpna 2010 20:27:42

Lukáš Pavlica3 poděkování

Dobrý den,nedávno sem měl nechráněný pohlavní styk a od té doby se mi dělá na kuži pod žaludem jakýsi povlak,který se loupe.Pozoruji i pálení při močení,O co se jedná a jaká je léčba?Moc děkuji za odpověd.

6. září 2010 13:49:50

Lukáš Pavlica1 poděkování

6. září 2010 14:24:20

trava.joni@centrum.cz9 poděkování

Dobrý den, je tomu k dnešku týden co jsem měl nechráněný orální sex se slečnou, a při močení mě pálí na žaludu né v močové trubici, v ponděý se chystám k lékaři co to může být??

27. listopadu 2010 19:03:52

qwe1 poděkování

Po válce se díky péče státu povedlo za pár let zlikvidovat syfilis, TBC, později neštovice i bez poplatků za vyšetření a pobyt v nemocnicích a léčebných ústavech. Po 20 letech díky novému režimu máme 780 případů syfilis za rok! Kolik bude za chvíli neléčitelných smrtících případů TBC ?

31. ledna 2011 23:19:30

admin

máš filcky pičo

22. března 2011 10:05:53

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 8+9 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Denis (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 7. února 2012 14:41:41

Dobrý den, info pro ty co odvykají v centrech proti kouření a jsou pojištěni u VZP. Existuje… Diskutovat

• Jana M (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 6. února 2012 18:18:35

.......nějak mi to uteklo samo..... takže 36dní bez cigárka a to beru jenom polovinu šampíku… Diskutovat

• Medička (Počítačová tomografie (CT) neboli "CéTéčko") 5. února 2012 19:19:28

Technická poznámka: není to počítačová tomografie ale VÝPOČETNÍ. Pokud tento článek… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.