Ostropestřec
Největší oblibě se ostropestřec těšil v 16. století. Tehdejší léčitelé používali jeho výtažky zpočátku na každé „zapíchání v boku“, později se stal součástí každého... [ více ]
OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ obsahuje i COLONIX..,..určený na detoxikaci trávicího traktu...Průmyslově vyráběné potraviny – i ty zdravé se při výrobě zbavují většiny důležitých látek pro ochranu zdraví a místo nich se přidávají umělé nezdravé složky jako barviva, konzervanty, ochucovadla. Tato kombinace je z dlouhodobého hlediska doslova plíživě vražená. Komplexně tento žalovatelný problém vlastně nikdo neřeší a těch několik firem, které to umí, mají vždy několik desítek přípravků, ze kterých se to při značném nadání dá složit, ale pak vychází to na desítky tisíc měsíčně. ,. Správně se musí „umět“ i detoxikovat. Všechno začíná v tlustém střevě, musí dobře fungovat metabolismus. Jinak se můžeme stravovat sebekvalitnějšími potravinovými doplňky ale tělo je jednoduše nedokáže využít,protože tlusté střevo je tak zaneseno ,že nedokáže lehce živiny propouštět do celého těla a únava nemizí. Lepší je uzdravování než léčení, ne? A právě COLONIX je tím "čističem"střev..,který tak účinně zabírá a pročišťuje organismus...Je lehké o tom psát,ale účinnější ho vyzkoušet www.drnatura.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit20. února 2007 18:27:39
Dobrý den Mám dotaz ohledně užívání ostropestřece mariánského.Již týden užívám tablety této byliny.Každý den 1 tabletu o obsahu 250mg.Ode dne,kdy jsem požila první tabletu jsem začala mít příznaky,které jsem ještě nikdy nepocítila!Začala jsem potem vylučovat silný železem připomínající zápach,který mě od té doby pronásleduje neustále a strašným způsobem na mě zčernalo všechno všechny šperky,které jsou ze stříbra.Nedají se ani vyčistit.Ve zlatnictví mi řekli,že čištění bude složité,ba dokonce nemožné!Jelikož šperky jsou prý jako kdyby prošly žárem!Nedokázala jsem se ani přiznat,že takto ty šperky zčernaly na mě.Všude,kde se střibro dotýkalo mé kůže je opravdu jako by ohořelé z velikého žáru.Jsem z toho nešťastná.Žádné šperky již nenosím.Ostropestřec beru neustále,jelikož jsem v minulosti často marodila a brala spoustu medikamentů a obávám se poškození orgánů-jater a ledvin.Potím se neustále železitým zápachem a bojím se,že jsem nějak vnitřně vážně nemocná.Ještě mám podezření,že to může způsobovat tetraciklín,který mám předepsaný od lékaře na denní dávku 50mg na kožní onemocnění.Může mi někdo poradit,jestli tyto příznaky může způsobovat ostropestřec?Nebo to může vyvolávat kombinace antibiotik s ostropestřecem? Předem děkuji E-mail-PaprsekAdriana@ seznam.cz Adriana Staňková
Reagovatpoděkovatnahlásit24. listopadu 2007 13:07:55
Kupte si už semínka v bylinkách..... Doporučuji umlít ve mlýnku a jíst tento prášek na sucho ! Lze koupit ve zdravé výživě i olej ostropestřec :o))))
Reagovatpoděkovatnahlásit14. dubna 2010 16:13:37
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6412 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3921 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3350 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3339 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3057 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2995 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1718 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 4. února 2012 16:00:14
Hm, tak to je škoda. Mě naštěstí chutná všechno. Jdu vařit k večeři brokolici. A hlavně… Diskutovat
- Romana (nadměrné pocení ve spánku) 2. února 2012 21:53:51
Dobrý večer,také prosím o pomoc,můj syn 5,5let se strašně spotí,když usne,má uplě mokré… Diskutovat
- Acfqykbm (Tamiflu – lék na prasečí chřipku) 8. února 2012 00:49:54
Which team do you support? Karen Model Teen 5080 Nudemalemodels =-OO Taina Modelo… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]