Inzerce https://www.lekarna.cz/do-prirody-bez-obav/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=do-prirody-bez-obav

2 vpichy v jeden den? Už je to jinak! INFANRIX – nová šestisložková vakcína.

( | přečteno: 5556x )

Milá maminko, milý tatínku. Snahou každého rodiče je, aby co nejlépe vychoval své děti. K tomu ale patří ještě jedna důležitá věc - naše zdraví.

Z NABÍDKY LÉKÁRNA.CZ

Dana, červen 2004, syn Michal, 5 měsíců, rodičovská on-line diskuse:

Máte někdo zkušenosti s vakcínou INFANRIX HeXa? Je to nová šestisložková vakcína, najednou obsahuje očkování proti záškrtu, tetanu, černému kašli, dětské obrně, žloutence typu B a hemofilu. Znáte někdo jakékoliv nežádoucí reakce nebo následné komplikace? Setkal se někdo s dlouhodobějším průjem nebo zvýšenými jaterními testy jako reakcí na očkování? Dík.




Milá maminko, milý tatínku.

Snahou každého rodiče je, aby co nejlépe vychoval své děti. K tomu ale patří ještě jedna důležitá věc - naše zdraví. Vidím, že se o mne staráte. Důkazem je i vaše snaha získat co nejvíce informací. Milí rodiče, zkusím vám pomoci.2 vpichy v jeden den? Už je to jinak! INFANRIX – nová šestisložková vakcína.

Méně bolesti ...

Žádné dítě nemá rádo bolest. Většina očkování se provádí prostřednictvím injekce, která nás samozřejmě bolí. Věřte, že je pak velký rozdíl, jestli budeme mít 2 vpichy v jeden den, nebo pouze jeden. Je také rozdíl, jestli při zachování očkovacího schématu dostaneme celkově 7 injekcí anebo s použitím INFANRIX HeXa o tři méně! Hádejte, co bych si vybral já?:o)

Dobře tolerovaná...

INFANRIX HeXa je šetrnou vakcína s acelulární pertusovou složkou. Co to znamená? Ve složení očkovací látky proti černému kašli je použita nebuněčná účinná složka, která však nevyvolává nežádoucí reakce, které mohou vzniknout při očkování klasickou celobuněčnou vakcínou. Přípravek INFANRIX HeXa byl v klinických hodnocení dobře tolerován, většina lokálních nebo celkových projevů se objevila do dvou dnů po očkování a vykazovala mírnou nebo střední intenzitu. A co to znamená v praxi? Že je tato vakcína vhodná pro všechny děti. Takže i pro mě!

Dostatečně účinná...

V klinických testech INFANRIX HeXa dosáhnul srovnatelné hladiny protilátek s ostatními vícesložkovými (polyvalentními) vakcínami proti záškrtu a tetanu. Tři protilátky proti černému kašli vyvolávají stejnou imunitní odpověď, která byla v průběhu úspěšných klinických testů s přípravkem Infanrix. Složka proti dětské obrně vyvolala také výbornou imunitní odpověď u většiny dětí bez rizika nežádoucích účinků. Proto je vhodná pro všechny děti včetně dětí s poruchou imunity. Podobné výsledky má i složka proti žloutence typu B. Konečně účinnost Hib složky byla potvrzena úspěšnými studiemi v Německu na více než 22.000 dětí.

Tati, mami, snad jsem Vám odpověděl na všechny Vaše otázky. Pokud přeci jenom chcete ještě něco vědět, zeptejte se mého lékaře. Udělal bych to sám, ale v mém věku … Je to na vás stejně jako rozhodnutí, jakou látkou mě necháte očkovat. Hlavně, ať mě to zbytečně nebolí. Dík;o)

Váš syn Michal


Zopakujme si:

Kompletní očkování proti záškrtu, tetanu, pertusi, Haemophilu influenzae typu b, hepatitidě B a poliomyelitidě představuje při použití čtyřvalentní vakcíny DTP Hib 7 injekčních vpichů (s 1. posilovací dávkou DTP Hib včetně) a 2x 2 dávky očkování proti dětské obrně. Při použití INFANRIXu HeXa se počet aplikací sníží o 3 injekce. Navíc pokud se nyní rozhodnete pro INFANRIX HeXa, dostanete jednu dávku zdarma!

Další informace naleznete na vakciny.cz

Inzerce
Zitenax_banner_500x150.jpg

Související články

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Péče o miminko
Partner rubriky Péče o miminko

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Neštovice

Na úvod jen vysvětlení: v zásadě existuje dvojí forma neštovic. Neštovice plané a neštovice pravé. Druhá forma již patří k onemocněním tzv. eradikovaným, tedy vymýceným na celém světě. Virus pravých neštovic je uchováván v současné době jen v laboratořích pro případ, že by došlo opět k objevení se nemoci a bylo by nutno znovu vyrobit účinnou očkovací látku. Následující řádky se tak týkají neštovic planých.

Maminky, kojte nejen kvůli miminku, ale i kvůli sobě!

Mateřské mléko je ideální stravou pro miminko, kojení je ale prospěšné i pro maminku. Oběma přináší okamžité i dlouhodobé zdravotní výhody a posiluje jejich vzájemný vztah.

První úsměv

Novorozenec přinesený z porodnice je krásný, avšak bez ducha. Neumí ještě ovládat mimické svaly. S nezúčastněným výrazem ve tváři spí, jí a pláče, občas vytvoří různé grimasy.

Průjmová onemocnění v dětském věku

S blížícím se obdobím prázdnin a dovolených je vhodné se zmínit o možném riziku střevních infekcí. Frekvence těchto onemocnění zažívacího traktu je stále dosti vysoká a právě v letních měsících obvykle významně vzrůstá.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce