Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Chcete za zubní vyšetření ušetřit? Choďte na pravidelné prohlídky

( Komerční prezentace | přečteno: 4532x )

Už je to zase půl roku, nic vás netrápí a objednávat se na preventivní prohlídku k zubaři vám přijde zbytečné. Odložím to ještě o týden, říkáte si. A najednou je z toho dalšího půl roku a může být zaděláno na problémy. Přečtěte si, proč je důležité navštěvovat stomatologa pravidelně i preventivně.

Dentální klinika Dr.Stuchlík

Předejdete problémům

Při pravidelných prohlídkách 2x ročně budete mít jistotu, že je vše v pořádku a pokud se vyskytne nějaký problém, lékař jej zachytí hned v prvopočátku. Nebude vám hrozit, že se kaz nebo jiné onemocnění rozroste a vy strávíte hodiny na zubní klinice, kde necháte celý obsah své peněženky, ne-li více, a nadto si ještě užijete několik bezesných nocí s bolavými zuby.

Nebude to bolet

Pokud si zvyknete na častější prohlídky, bude váš lékař řešit případné problémy již v zárodku, jejich vyšetření pro vás proto bude méně bolestivé a budete rychleji z ordinace venku. Jestliže už se kaz nebo jiný problém vyskytne, jeho eliminace je spontánnější, než když se musíte objednat a nosit v hlavě vidinu nepříjemného vyšetření. Než si uvědomíte, že je něco špatně, zubař to již stihne napravit.

Stop špatným návykům

prohlídkaZubař vám mimo vyšetření také zodpoví běžné otázky. Jak si správně čistit zuby, jakou pastu používat, kdy je čas na rovnátka, jestli navštívit zubní hygienu a další. Tyto problémy se zdají být druhotné, jsou to ale právě tyto věci, které později ovlivňují zdraví zubů, a to především u dětí. Není dobré je podceňovat, špatně zažité návyky se opravdu těžce odnaučují.

Z největšího nepřítele dobrým rádcem

Častějšími návštěvami si na prostředí ordinace zvyknete vy i vaše děti. Nebudou vám proto před každou kontrolou vstávat hrůzou vlasy a děti se naučí je brát jako součást každodenního života.

Ulehčíte své peněžence

Preventivní prohlídky máte zadarmo a tím, že díky nim žádný problém nezajde příliš daleko, ušetříte za případná komplikovaná ošetření. Většina pojišťoven navíc nabízí bodový systém, v rámci, nějž oceňuje zodpovědný přístup k preventivním kontrolám různými slevami a bonusy.

Překonat obavy i lenost se vyplatí. Prostředí dnešních zubních klinik je moderní a přívětivé a ve většině případů se již lze objednat i online. Objednejte se hned na preventivní prohlídku na Dentální kliniku Jan Stuchlík a odcházejte s pocitem spokojenost z příjemného prostředí i ze sebe.

 

 

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Problémy s ošetřením chrupu nespolupracujícího dítěte

Chtěla bych se zeptat:mám syna ve věku 5 let, který má potíže se zubními kazy v mléčném chrupu.Po první zkušenosti s vrtáním zubu ho již nemůžu donutit k zubnímu ošetření.Vždy je z toho strach,křik a pláč v ordinaci.Přes veškeré sliby,že si zoubky nechá ošetřit,nakonec neotevře ani pusu.Je nějaká metoda nebo způsob ošetření,který byste mi mohli poradit nebo doporučit?Právě v tomto období si stěžuje,že ho zoubky bolí,hlavně v noci.Ale dobrovolně se ošetřit nenechá.Podotýkám,že u obvodní lékařky při vyšetřeních ani při očkování s ním problémy nejsou žádné.Děkuji.

Rentgenové vyšetření (RTG)

Rentgenové vyšetření patří k základním vyšetřovacím metodám. Metoda pracuje s rentgenovým zářením, které má velkou schopnost pronikat hmotou.

Zubní vyšetření

Zubní prohlídka je vyšetření, při kterém lékař prohlídne váš chrup. Zuby jsou vývojově velmi staré útvary a jsou složené z tvrdých tkání (zubovina, sklovina a cement). Slouží k uchopení, dělení a rozmělňování potravy.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce