Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Jak bojovat proti předčasné ejakulaci

( Komerční prezentace | přečteno: 6834x )

Předčasná ejakulace je problém, který se dá řešit.

zerex.cz
Z NABÍDKY LÉKÁRNA.CZ
Ve všeobecnosti můžeme hovořit o objektivní a subjektivní předčasné ejakulaci. Ta subjektivní vychází z očekávání partnerů. I když k ní dojde později, než je standardní doba vyvrcholení, partneři ji mohou brát za předčasnou. Například proto, že nestihla skončit i partnerka. Objektivní je taková, která vychází z určitých průměrů délky trvání pohlavního styku. Jako průměr se udává čas okolo 3-6 minut. Z toho vyplývá, že o předčasné ejakulaci hovoříme, pokud k ní dojde do cca 1-2minut po vniknutí do pochvy, případně pokud k ní dojde ještě před samotným stykem.

Předčasná ejakulace není choroba


prostataJe třeba si uvědomit, že předčasná ejakulace není nemoc. Zatímco u mladších mužů se vyskytuje zejména kvůli sexuální nezkušenosti a nepravidelnosti, u starších mužů k ní dochází později. Předčasnou ejakulaci, kterou začne muž trpět až v pozdějším věku, označujeme výrazem získaná předčasná ejakulace. Mohou ji vyvolat psychické důvody jako stres, deprese, strach z nového vztahu, nervozita a vyčerpání, ale může být také indikátorem jiných nemocí jako onemocnění prostaty, zánět močových cest, obezita a podobně.

Pár tipů jak oddálit vyvrcholení


Existuje několik metod, které vám mohou pomoci oddálit ejakulaci. Je však potřebné zdůraznit, že každé tělo, každý organismus i každý vztah a očekávání partnerů během sexu jsou jiné. Proto doporučujeme, abyste jednotlivé metody zkoušeli, dokud nenajdete tu, která vám vyhovuje nejlépe, která účinkuje právě na vás.

Jednou z možností, jak prodloužit erekci a tím i sexuální styk, je užití některého z volně dostupných výživových doplňků. Dbejte při jejich výběru na to, aby byly certifikované a ověřené zákazníky. Ideální je, pokud si před koupí vyhledáte na vybraný produkt recenze. Doporučit můžeme například tablety Zerex Extralong, přírodní produkt s výtažky z rostlin jako maca peruánská, ženšen pravý či kotvičník zemní. Kromě toho, že má příznivý vliv na předčasnou ejakulaci, působí také jako afrodiziakum, čímž zvyšuje chuť k sexu.

poruchy erekceDalší možností jsou různé sexuální praktiky. Asi nejznámější je přerušovaná soulož, kdy se přeruší stimulování penisu, dokud nepřejde pocit přicházejícího vyvrcholení. Zde je důležitý trénink. Poznávejte svoje tělo, naučte se, například i masturbací, „kontrolovat“, tzn. přestat dříve, než dojde k ejakulaci. Důležitý je i výběr sexuální polohy. Je dobré, abyste vybrali právě takovou, kde partner může stimulaci a tempo určovat sám. Typickým příkladem je klasický misionář. Na někoho také funguje, když během sexu myslí na nepříjemné věci. Tuto metodu však, pokud to bude možné, obejděte. Chcete mít přece ze sexu zážitek, ne trauma. Místo toho vyzkoušejte raději kondomy s hrubšími stěnami. Díky nim je tření žaludu jemnější, což napomáhá prodloužení erekce.

Základní způsob jsme si nechali na závěr. Tím je komunikace s partnerkou. Samozřejmě toto platí v případě stálé sexuální partnerky. Všechny problémy ve vztazích, ty sexuální nevyjímaje, byste měli řešit vzájemně. Cílem kvalitního sexu by přece mělo být, aby byli spokojení oba partneři. Společně určitě najdete cestu, jak tento cíl naplňovat.
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Impotence

Nedostatečná tuhost mužského pohlavního údu patří k nejčastějším funkčním sexuálním poruchám. Alespoň někdy v životě se s tímto problémem setká naprostá většina mužů.

Poranění krku, páteře a míchy

V některých případech se poranění páteře vyskytuje společně s poraněním míchy.

Cukrovka (diabetes)

Chtěla bych se zeptat, zda existují nějaké homeopatické léky, které by pomohly v léčení cukrovky. Alice

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce