Inzerce https://www.lekarna.cz/potraviny-pro-zdravi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=potraviny-pro-zdravi

Natřete to obezitě!

( Komerční prezentace | přečteno: 1920x )

Trápí vás nadváha, či dokonce obezita? Kila navíc vám snižují sebevědomí? To nesmíte dopustit! Pusťte se do boje s kilogramy s novou účinnou zbraní, která stimuluje odbourávání podkožního tuku a přímo omezuje chuť k jídlu.

 Minaxin

Správné kroky pro hubnutí

Jak se můžeme dozvědět z různých studií, snížení tělesné hmotnosti má významný pozitivní efekt nejen na zdraví a celkový stav organismu, ale i na psychiku. Štíhlejší lidé se obvykle cítí jistější sami sebou, mají více sebevědomí, jsou aktivnější.

Jak ale skutečně svoji hmotnost snížit? Na počátku si musíme uvědomit, že rychlost hubnutí je velmi individuální. Abychom tedy nebyli zklamáni hned na počátku, je dobré stanovit si rozumný cíl – například shodit za týden půl kilogramu. Tomu je nutné podřídit jak jídelníček, tak celkovou životosprávu. Důležitá je i volba vhodné sportovní aktivity, která nás bude bavit a budeme se jí moci pravidelně věnovat. Ve výsledku by náš energetický výdej měl být vyšší než příjem.

Která pravidla bychom měli při hubnutí dodržovat? V žádném případě není dobré vynechávat snídani. Výběr potravin ale musí být velmi pečlivý, je nutné zapomenout například na bílé pečivo, sladkosti, výrobky s vysokým obsahem živočišného tuku a nahradit je celozrnným pečivem, zeleninou a celkově zvýšit příjem vlákniny. Na jídlo je potřeba si vyhradit dostatek času. Pokud si dopřejeme možnost ho vychutnat, jsme dříve sytí a méně toho sníme. Pro večeři bychom pak měli upřednostnit už jen lehké pokrmy a nejíst později než v šest hodin večer. V průběhu celého dne bychom neměli zapomínat na dostatek tekutin, doporučeny jsou 2 -3 litry. Tabu v tomto případě jsou alkoholické nápoje, slazené limonády a džusy. S čistým svědomím si můžeme nalít vodu, přírodní zeleninové šťávy či neslazený čaj.

Pomocník jménem Minaxin

Spolehlivým „partnerem“, který vám pomůže při boji s kilogramy, je čistě přírodní přípravek Minaxin . Ocení ho každý, kdo se chce zbavit nadváhy bez stresu z hladovění a potřebuje si požadovanou váhu udržet. Pomůže i lidem, kteří bojují s večerním nutkáním k jídlu nebo jen potřebují pomoci při formování postavy.

Produkt je kompozicí unikátních přírodních látek, jež originálním, účinným a spolehlivým způsobem podporují odbourávání tuků a zamezují jejich opětovnému ukládání (jo-jo efekt). Jednotlivé aktivní složky se podílí na potlačování chuti na sladké, brání prudkým výkyvům hladiny krevního cukru, oddalují únavu a napomáhají ke zvýšení tělesné a duševní aktivity.

Minaxin vyniká vzájemným spolupůsobením jednotlivých přírodních složek. Díky jedinečné kombinaci - zelený čaj s vysokým obsahem katechininů, extrakt byliny Ilex paraguariensis, konjugovaná kyselina linolová (C.L.A.) spolu s biologicky aktivní formou chromu a extraktem byliny Gymnema sylvestre dokáže zajistit široké spektrum účinků. Omezuje vstřebávání cukrů, stimuluje odbourávání podkožního tuku a zvyšuje energetický výdej. Minaxin dokáže jedinečně zabránit i následnému jo-jo efektu. Podílí se pouze na odbourávání podkožního tuku, nikoliv svalové hmoty, a tak přispívá k tvorbě pevné postavy. Nová forma chromu výrazně potlačuje chuť na sladké. Uvedené složení látek se vyznačuje vysokou biologickou aktivitou.

Žádejte v každé lékárně!

Podrobnější informace je možné získat na bezplatné infolince 800 17 16 17 a na www. minaxin.cz

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Příjem a výdej energie

V minulém článku jsme došli jsme k závěru že tělesnou hmotnost ovlivňuje více faktorů. Dnes se zaměříme na to, jak naše tělo hospodaří s energií, kterou získáváme z potravin. Množstvi energie (ať již obsažené v potravinách či potřebné pro správnou funkci našeho těla) měříme v kaloriích (též v joulech - pozn. redakce).

Fyzická aktivita a hubnutí

Pro většinu dietařů je hlavním nástrojem pro redukci hmotnosti omezení přijímaných kalorií. Tomuto tématu jsme se věnovali v našem předešlém příspěvku. Pro zdravou redukci tělesné hmotnosti je však nutno přidat rovněž fyzickou aktivitu. Této složce redukční diety je bohužel věnována malá pozornost, a ve většině případů je považována za pouhý doplněk dietního programu.

Obezita jako nemoc

Obezita je vlastně zmnožení tuku v organismu, kterému je v poslední době stále častěji přičítáno, že se podílí na vzniku mnoha chorob.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce