Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Novinky z Ordinace.cz vždy po ruce

( Nina Šeblová | přečteno: 5864x )

Ordinace.cz je rozsáhlý web, kde se pořád něco děje. Možná jej nestíháte sledovat pravidelně, ale i přesto chcete být v obraze. Právě pro vás máme dvě možnosti, jak vám neuteče nic nového: 1) mail s novinkami přímo do vaší e-mailové schránky a 2) odkazy na články na Facebooku.

shutterstock.com

Jednou týdně novinky do e-mailové schránky


Jaké informace dostanete přímo do e-mailové schránky?
  • články od odborníků o nemocech a vyšetřeních
  • novinky z vědy: nejmodernější metody léčby a nejnovější léky
  • budete vědět, na co máte právo v ordinaci a kolik co stojí
  • dozvíte se, jak předcházet nemocem
  • jako první se budete moci zapojit do anket a soutěží

Navíc nebudete muset nové články složitě hledat, protože budete mít všechny novinky pohromadě. Buďte s námi v užším kontaktu a staňte se součástí našeho webu! Mám zájem o zasílání novinek e-mailem!

Staňte se fanouškem Ordinace.cz na Facebooku


Jste moderní, stále online a chcete okamžitě vědět, co je na Ordinaci.cz nového? Odkaz na nový článek se okamžitě po uveřejnění objeví na stránce Ordinace.cz na Facebooku. Staňte se fanouškem a budete první vědět o tom, co je nového, co chystáme, jaké jsme uveřejnili ankety apod.

Na Facebooku můžete navíc jednoduše sdělit ostatním svůj názor: ohodnoťte článek pomocí jednoduché funkce líbí/nelíbí, napište rychlou reakci a doporučte odkaz známému, kterému by se informace mohly hodit.

Staňte se fanouškem Ordinace.cz na Facebooku

Zapojte se do dění na Ordinaci.cz - pomozte nám ji vylepšit, aby ještě více vyhovovala vašim potřebám, splňovala vaše očekávání a byla užitečnější! Zajímá nás váš názor, pište na redakce@ordinace.cz.

Související články

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Anketní otázka

Podle čeho se rozhodujete při výběru matrace?

Zatím hlasovalo 59 lidí

Mohlo by vás zajímat

LDL-aferéza

LDL-aferéza je přístrojová léčebná metoda, která umožňuje selektivní odstranění cholesterolu z krve pacienta. Je v současné době nejúčinnější a přitom bezpečnou metodou léčby zvýšené koncentrace cholesterolu v krvi - hypercholesterolémie.

Toxoplazmóza

Původce onemocnění: Toxoplasma gondii. Parazit se složitým vývojovým cyklem a řadou morfologicky odlišných stádií. Infekčním stádiem je oocysta, která se vytváří pouze ve střevě nakažené kočky (event. jiných kočkovitých šelem) a je vylučována trusem.

Závislost na hrách způsobuje obezitu, ale i problémy se srdcem

Dětí, které tráví hodiny u počítače, je stále víc. Bohužel si tím škodí psychicky i fyzicky. Lékaři varují, že pravidelné vysedávání před monitorem má vliv na vznik obezity, ale i na problémy se srdcem.

Káva

Matečnou rostlinou kávového semena jsou různé druhy kávovníků. Semeno se zbaví dužiny, suší se a praží při 200 - 250 °C. Při pražení káva dostane typické aroma známé všem, kteří mají kávu rádi.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce