Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Potřebujete lékaře? Zavolejte MEDIKa!

( Komerční prezentace | přečteno: 5846x )

Když jste upoutáni na lůžko, je někdy těžké obstarat i ty nejjednodušší věci. Obzvlášť, pokud jste na všechno sami. Proto je tu zdravotní a úrazová asistence MEDIK, která se o vás v takové situaci perfektně postará a vše zařídí za vás.

Víte, že Česká pojišťovna má novou asistenční službu Medik, která pomůže zdravým i nemocným?

V dnešní době začíná být velkým problémem zajištění kvalitní péče svým blízkým v domácím prostředí. Taková "oběť" zpravidla přináší velké obtíže z důvodu ztráty příjmu pečujícího člena rodiny. Současně zejména starší lidé nechtějí být svým dětem na obtíž, a proto je ani o pomoc nepožádají. Česká pojišťovna se proto v rámci rozšiřování nabídky a zkvalitňování služeb rozhodla nabízet svým klientům možnost sjednání "balíčku asistenčních služeb" k vybraným typům životních a rizikových pojištění, jehož první vlaštovkou je například DIAMANT a postupně budou přibývat další.

Balíček asistenčních služeb slouží jako nadstandardní doplněk ke klasickému pojištění pro případ úrazu, hospitalizace a následné rekonvalescence klienta. Tento balíček má zajistit nejen nadstandardní lékařskou péči, ale i zajištění služeb při následné rekonvalescenci klienta v domácí péči. Balíček asistenčních služeb má dvě varianty. První je MEDIK za korunu měsíčně. Zajistí lékaře na telefonu, který poskytne klientovi konzultaci zdravotního stavu po telefonu. Operátor také předá klientovi důležité informace, jako je nejbližší lékař, lékárna, pohotovost…

Druhá varianta MEDIK Plus za korunu denně pak má i další dovednosti – nejenže vyhledá, ale i objedná klienta k smluvnímu lékaři zdravotní pojišťovny, poskytne telefonickou právní konzultaci z oblasti zdravotní problematiky, zařídí odvoz nemocného do nebo z nemocnice. K tomu zajistí osobního asistenta, který bude klientovi k dispozici například na rehabilitaci, zajištění nákupu s donáškou až do domu, dovoz léků či zdravotních pomůcek, úklid, praní, žehlení až po zajištění projektu úprav bytu, které by si případně zdravotní stav vyžádal.

Ani v době nemoci nemusíte být odkázáni na služby celé rodiny. Co nezvládnete sami, s tím vám pomůže MEDIK.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
WilkinsLiza18

I had got a desire to start my commerce, however I didn't have enough amount of money to do that. Thank goodness my close dude recommended to utilize the mortgage loans. Therefore I used the secured loan and realized my dream.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 1. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

LDL-aferéza

LDL-aferéza je přístrojová léčebná metoda, která umožňuje selektivní odstranění cholesterolu z krve pacienta. Je v současné době nejúčinnější a přitom bezpečnou metodou léčby zvýšené koncentrace cholesterolu v krvi - hypercholesterolémie.

Toxoplazmóza

Původce onemocnění: Toxoplasma gondii. Parazit se složitým vývojovým cyklem a řadou morfologicky odlišných stádií. Infekčním stádiem je oocysta, která se vytváří pouze ve střevě nakažené kočky (event. jiných kočkovitých šelem) a je vylučována trusem.

Káva

Matečnou rostlinou kávového semena jsou různé druhy kávovníků. Semeno se zbaví dužiny, suší se a praží při 200 - 250 °C. Při pražení káva dostane typické aroma známé všem, kteří mají kávu rádi.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce