Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

S mobilní aplikací Lupénka najdete specialistu pro léčbu nemoci a rovnou se k němu objednáte

( Komerční prezentace | přečteno: 5972x )

Lupénka je zánětlivé autoimunitní kožní onemocnění, které se projevuje nachově červenými ložisky se stříbřitými šupinami viditelně na kůži. Projevy nemoci pacienty omezují nejen tělesně, ale i psychicky. Dobrou zprávou pro pacienty je, že jim boj s nemocí výrazně usnadní mobilní aplikace s názvem Lupénka. Pomocí té si totiž najdou specialistu na léčbu lupénky ve svém kraji a hned se k němu objednají.

shutterstock.com

Lupénka je zánětlivé autoimunitní kožní onemocnění, které se projevuje nachově červenými ložisky se stříbřitými šupinami viditelně na kůži. Projevy nemoci pacienty omezují nejen tělesně, ale i psychicky. Ve společnosti totiž bohužel stále panuje mylné přesvědčení o tom, že je možné se lupénkou nakazit od pacienta třeba i dotykem. Tuto nemoc často vyvolá emoční stres, psychické trauma, infekce, streptokokové onemocnění či operace, zásadní roli hrají také geny.

„Žijeme v době, kdy máme snadno dostupné obrovské množství informací, o to je ale těžší mezi nimi rozlišit ty kvalitní a ověřené. Týká se to také informací o lidském zdraví. Proto považuji za velmi důležité, že pacienti s lupénkou mají k dispozici nástroj, díky kterému mohou snadno najít specialistu na léčbu lupénky, který je certifikovaný Českou dermatovenerologickou společností a který je zárukou pro správnou léčbu jejich onemocnění. Pokud běžně používáme mobilní aplikace ve svém každodenním životě, proč bychom je nemohli využít i k tomu, že snadno najdeme svého lékaře a rovnou se k němu objednáme?“ konstatoval pro časopis Zdraví prof. Petr Arenberger.

Co dalšího aplikace Lupénka nabízí?

Například možnost otestovat se na závažnost lupénky nebo vést si deník o průběhu nemoci, kde si pacient zaznamená průběh choroby, a to i s fotografiemi zánětlivých ložisek. Tyto informace si pak může jednoduše stáhnout a zaslat ošetřujícímu lékaři, kterému tato data pomohou zvolit další léčbu. Nechybí ani praktické informace o možnostech efektivní léčby, užitečné rady, doporučení a mnoho dalšího.

Pro pacienty, kteří preferují webové stránky před aplikací, je nově dostupná možnost objednání se ke specialistovi na webových stránkách www.mamlupenku.cz.  

Aplikace Lupénka je dostupná zdarma pro každého na Google Play nebo v AppStore.

Zdroj: Článek Lupénka v časopise Zdraví č. 6 2016

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Anketní otázka

Podle čeho se rozhodujete při výběru matrace?

Zatím hlasovalo 58 lidí
Neumim zobrazi vpravo jansencilag

Mohlo by vás zajímat

Lupénka

Chtěla bych vědět, zda existuje homeopatický lék na lupénku. Hana

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce