Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Testosteron pomáhá ....

(PharmDr. Vladimír Finsterle | přečteno: 13328x )

Můžu s vysokou hladinou testosteronu mohou profitovat nejenom z vyšší sexuální apetence, ale mají i lepší slovní vyjadřovací schopnosti. Tento závěr prokázal nový průzkum, který provedli vědci z University of Manchaster. Tento hormon má jak svá pro, tak i proti, jak bylo drříve prokáyáno zejména u žen, u kterých se také vyskytuje. I když se samozřejmě jedná o hlavní můžský hormon.

Lepší vyjadřovací schopnosti můžů s vyšší hladinou testosteronu je prvním nehormonálním benefitem tohoto hormonu. studie zahrnovala 30 můžů. U skupiny můžů, u kterých byla dosažena hladina testosteronu v krvi dvakrát vyšší, bylo po čtyřech týdnech prokázáno o 20 % vyšší slovní plynulost a schopnost. Tento výsledek byl neočekávaný a ukazuje na další možné nehormonální efekty testosteronu.

(The Times, the Guardian)

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Sexuální poruchy a úchylky

MUDr. Luděk DanešSexuologický ústav, 7. března 2002

Lubrikační gely

V internetových obchodech s erotickým zbožím jsou v nabídkách lubrikační oleje a gely. Lze nějak zjistit jejich zdravotní nezávadnost? Existují tyto přípravky i s mikrobicidním účinkem (které)? Můžete informovat o přípravcích, které mají příslušné atesty? Děkuji.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce