Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Touha po krásných vlasech

(MUDr. Nina Benáková | přečteno: 4668x )

Vážení, mám krátké, třepící se konečky, lámavé a mastící se vlasy. Používám často přeliv a různé přípravky s vitamíny k obnově přirozené struktury vlasů. Ale konečky mám stále rozptřepené. Toužím mít dlouhé vlasy, ale nedávno jsem je musela ostříhat, jakmile mi vlasy trošku narostou, začnou se třepit a musím je ostříhat. I po používání různých přípravků. Poraďte, prosím, jak mít krásné a zdravé dlouhé barvené vlasy. Děkuji

Vaše touha po krásných dlouhých vlasech je pochopitelná. Otázka je, zda je reálná. Vámi popisované obtíže totiž nemusí být jen přechodného charakteru (např. v důsledku barvení, trvalé, přesušování, vnitřních či gynekologických poruch, atp.), ale i díky obvykle zděděným disposicím. Z hlediska vnitřní podpory růstu doporučuji preparáty Revalid nebo Epicrin cpalse dlouhodobě - tj. 3-6 měsíců. Jinak v Praze existuje na kožní klinice FNKV, Praha 10, Šrobárova 50 Centrum zdravé vlasy, kde se sice zabývají převážně chorobami vlasů a ne kosmetickými problémy, ale vyšetření kvalifikovaným dermatologem je v každém případě prospěšné.
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Hypotyreóza (snížená činnost štítné žlázy)

Štítná žláza je žláza s vnitřní sekrecí, která vytváří a do krve vydává hormony - tyroxin a trijodotyronin - regulující intenzitu látkové přeměny a ovlivňující vývoj organizmu včetně vývoje mozku. Nemocní s onemocněním štítné žlázy jsou nejčastějšími návštěvníky endokrinologických ambulancí.

Výpad vlasů

Latinsky defluvium, allopecie. Jedná se o příznak nesourodé skupiny chorob se společným rysem, výpadem vlasů a různými příčinami.

Dlouhé vlasy, které nerostou

Chtěla bych poprosit o radu. Je mi 21 let. Už několik let mám vlasy dlouhé na ramena a vůbec mi nerostou. Mám je pořád neupravené a nedrží tvar. Nevypadají vůbec zdravě. Co je opět vzpamatuje k životu?

Hypertyreóza (zvýšená činnost štítné žlázy)

Porucha funkce štítné žlázy je velmi častým problémem.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce