Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

ValensFit: Hubnutí podle DNA

( Komerční prezentace | přečteno: 8697x )

Když se rozhodujete, vždy si zjišťujete co nejvíce informací. Pokud chcete zhubnout nebo dosáhnout optimálního zdraví, potřebujete vědět, jak je vaše tělo nastavené. Nyní máte možnost nahlédnout přímo do své genetické informace, softwarového programu, který řídí vaše tělo. Dozvíte se tak všechny informace o svém metabolismu, které potřebujete k tomu, abyste zhubli, získali více energie a zlepšili svůj zdravotní stav.

shutterstock.com

Program ValensFit využívá nejmodernější technologii genetického testování, které analyzuje 75 genetických informací, které ovlivňují hmotnost a metabolismus. Genetický test vám odpoví na otázky, jaký typ stravy je pro vaše tělo nejvhodnější, jaké jsou vaše stravovací návyky a jak je změnit, jakým druhem pohybu se co nejúčinněji zbavit přebytečných kilogramů s ohledem na vaše genetické nastavení. Dozvíte se také, jaké vitamíny vám mohou chybět nebo jaká je vaše predispozice k metabolickým onemocněním a jak jim předcházet. Proto je tento test zajímavý i pro hubené jedince, kteří chtějí lépe a zdravěji žít.

Od DNA do každodenního života

Podrobná analýza DNA je jen jednou složkou programu. Stejně tak důležité je aplikovat získané informace do každodenního života. V tom vám pomůžou dietoložka MUDr. Václava Kunová, hlavní lékařka a odborný garant programu ValensFit, a sportovní kouč Karel Jarušek.
běh„Pokud chcete trvale zhubnout a zároveň si zlepšit zdraví, potřebujete plán. Ten společně sestavíme na základě výsledků vašeho genetického testu, od jídelníčku po strategie, jak omezit třeba mlsání mezi jídly,“ vysvětluje MUDr. Kunová. Pohybový kouč Karel Jarušek zjistí, jaká je vaše fyzická kondice, a sestaví přesný plán cvičení, aby odpovídal vašemu fyzickému stavu a byl pro vás co nejvíce prospěšný. Přestože pohyb obecně je vhodný pro všechny, pro někoho je lepší silový trénink a pro dalšího zase kardio. Pak už následuje samotný program, který trvá od 12 do 24 týdnů. Během programu se pravidelně setkáváte s MUDr. Kunovou a sportovním koučem, kteří vám pomáhají připravený jídelníček a sportovní rozvrh jednoduše aplikovat do vašeho života.

Program ValensFit je vhodný pro všechny, kteří by chtěli znát odpověď na tyto otázky:

  • Proč hubnu méně než ostatní a nebo po zhubnutí hned přiberu?
  • Proč se stále cítím unavený a bez energie?
  • Proč nedokážu říct některým potravinám “ne”?
  • Jak bych mohla zvýšit svou fyzickou i psychickou odolnost?

Ověřeno klienty

„Všichni klienti, kteří absolvovali program ValensFit, zhubli a hubení zůstali. Získali více energie a chuti do života, někteří se zbavily cukrovky a omezili počet léků, které braly na metabolické choroby, “ říká MUDr. Kunová.

„Výsledky genetického textu byly neuvěřitelně přesné. Teď už vím přesně, co mohu jíst a kdy. Zhubla jsem na svoji optimální váhu a cítím se skvěle,“ shrnula 39letá Michaela, která díky programu po letech marného zkoušení všech možných diet konečně trvale zhubla.

Další informace o tom, jak vám může genetika pomoci při hubnutí a získání optimálního zdraví, najdete na stránkách www.valensfit.cz . Cena programu se pohybuje od 15590 Kč za dvanáctitýdenní program.

                                        

 

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Podváha

Nedostatečná výživa je důsledkem nepoměru mezi energetickými požadavky organizmu energií z potravin.

Máte problém s nadváhou?

S problematikou nadměrné váhy se potýká spousta lidí zejména ve středním věku, kdy úroveň fyzické aktivity klesá vinou např. rodinných závazků, ale - přiznejme si - i vinou zvýšené tendence k pohodlnosti. Obezita se proto stává čím dál více chronickou nemocí zejména v ekonomicky vyspělých státech západní Evropy a ve Spojených státech ...

Kdo může za nadváhu?

V dnešním článku začneme hovořit více o konkrétních problémech týkajících se problematiky hubnutí a udržování stálé tělesné hmotnosti. Hovořit o specifických strategiích hubnutí však vyžaduje porozumět základním příčinám nadváhy.

Dieta - co vše se skrývá pod tímto slovem?

Řecké slovo původně znamenalo životní styl, vše, co lze ovlivnit. Dnes jím rozumíme přechodnou nebo trvalou odchylku od obvyklého stravování nebo způsob stravování vůbec.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce