Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Tak tohle je snad první článek o naevus flammeus co čtu v češtině. V roce 2006 se mi narodil synek s tímto flíčkem v obličeji, v porodnici nejdříve tvrdili, že to je odřené po porodu a na mé otázky střídavě odpovídali zmizí-nezmizí, ale jinak nic až z propouštěcí zprávy jsem se dozvěděla co to je..a následně jsem si informace tahala z netu, protože názor dětské Dr. že je to normální a že to zmizí mi opravdu nestačil....co jsem za tu dobu ale pochopila a, že je to dost dlouhá doba..teď 8.12.07 bude synovi rok..že co doktor to názor..některý řekně..to a druhý zase tamto a vy si máte vybrat??? Syn navíc špatně otevírá očíčko, přes který naevus má...opět máme dva názory-jedni říkají, že by se to mělo řešit na očním..druzí, že ne..že je to neurologický problém..je to jako s tím zmizí? nezmizí? ... to asi nikdo neví...Nejvíc se bojím toho mít další dítě, předtím jsem nevěděla..že něco takového existuje..nebo ano věděla..ale nějak mě to nezajímalo-netýkalo se mě to..naevus flammeus je prý dedičný...můj muž naevus v rodině prý má :-( jojo píše se, je to jen kosmetická vada, ale nakonec zjistíte, že to tak vůbec být nemusí..proto všem maminkám, který mají dítko s naevus flammeus doporučuji trvat si na svém, chodit po vyšetřeních-já si o ně musela říct sama....my již za sebou máme oční vyšetření, vyšetření vnitřních orgánů-bříška, kožní vyšetření a čeká nás ještě neurologie ...a pak se snad konečně dozvíme jak to je...
Přidat nový komentář