Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
To je fakt, mě ho dával trenér na nataženej sval.
Již v 16ti letech mi lékař sdělil, že mám preartrozu. Nic mi nebylo, jen mne občas bolela kolena. Začala jsme jezdit na vodu a to dost intenzivně, jezdili jsme brzy na jaře i na podzim, někdy i za sněhu. Nejsem si jistá, zda to mělo hlavní vliv na rozvoj artrózy v obou kolenou. Teď ke mi 38 let a po sportu mi kolena otečou a bolí, hory už jsme musela vzdát. Když mám tyto bolesti, pomáhá mi většinou gel, který si na kolena mažu. Prášky zatím užívat nemusím.
Jj to se používá hodně ve sportovní medicíně. Naražený klouby, natažený svaly, dobře to pomáhá na hojení
Mohla bych se prosím zeptat jestli tu někdo slyšel o kloubní výživě Alavis ? Četla jsem, že je to jedna z nejkvalitnějších kloubních výživ a ač je určená pro koně, tak si jí kupují i lidé, co mají potíže s klouby. Budu ráda za nějakou informaci.
Alavis je už poměrně dost známý přípravek. To, že je určený pro koně je pravda, ale bere ho spousta lidí ať už s potížemi nebo jen preventivně. Troufám si říct, že nic lepšího se momentálně na klouby sehnat nedá.
Přidat nový komentář