Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Líné střevo a terminální zácpa

Zácpa může být způsobena překážkou v oblasti konečníku nebo líným střevem. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Věra
1x

Mám prý obrácenou kličku ke konečníku/dle kolonoskopie/.Trpím bolestivou zácpou celý život a stále je to horší.dá se to operovat , ikdyž už je mě 75 let? děkuji za odpověď.

Věra
8x

Mám defekeci velmi nepříjemnou a bolestivou.Stolice přitom není tvrdá,jen tuhá až měkká.Mám pocit,že mám před konečníkem překážku,nějakou kapsu.V kapse se zdrzuje obsah poměrně dlouho a utvoří špunt,který nemohu ze sebe dostat.Je to úmorné a velmi bolestivé,kdo to nezažil,neví co to je.Je mě zle,špatně na omdlení.Zkoušela jsem nalačno teplou vodu,kompoty,rozmočené švestky,nic nepomáhá.Až se po dlouhé době špunt dostane ven,vyjde stolice měkká,někdy až průjmová,protože beru velké množství Laktulozy,která mě stojí také jako důchodkyni nemalé peníze.Nevím jak z tohoto pekla ven.Potřebuji ne stolici jít každý den,když se to nepodaří,dráždí mě to neuropatii v celém těle,píchá to při sezení bolí atd.Vydržím 2 dny,potom je to na umření.Budu trpět asi až do smrti,poradí někdo?

Libuše zilizova

Bohužel budete mám ten stejný problém i na kolonoskopii a tam mi řekli že na to žádný lék není... Jen celý život dieta a to nepřichází v úvahu Teda aspoň u mne

Věra Koudelková

Mám totéž.Obrácenou kličku u konečníkuJe mě už 80 let,trpím tím aspoň 20 let.Léčím se už jen sama k lékaři nemá cenu chodit.Před snídaním si dám do vody čajovou lžičkuPsylium / z lékárny/ je to indická jitrocel,pár kapek Čistá střeva od dr.Popova a vypiji.Někdy brzy,někdy až za 2-3 hodiny se mě podaří vyprázdnit.Stolice je válcovitá,poměrně měkká,ale vyprazdňováuní je bolestivé.Když se to každý den nepodaří trpím bolestí,tlačí to uvnitř konečníku.Točí se mě z toho hlava,závratě.Venkovní hemeroidy nemám.Na bolestivou kolonoskopii jsem přestala chodit,stejně nic,kromě té kličky nenašli. Jsem smířená s tím,že bolesti budou do smrti a jednou na ně zemřu.Lékaři mě nic lepšího neporadili.Za radu komukoliv moc děkuji.

Věra Koudelková

Moje int.adresa kovlaso @seznam.cz

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce