Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Praha Motol
Dobrý den, hledám zubaře, který provádí vyšetření pod narkózou. Dcera (26let) je mentálně nemocná a normální vyšetření u ní nepřichází v úvahu. Jsme ze Zlínského kraje. Prosím poradte. Můžete mi i napsat magda.vcelicova@seznam.cz Děkuji
A mohu se zeptat, zda toto ošetření udělají i osobě s panickým strachem ze zubaře? Děkuji... bobissek@centrum.cz
dory den mam pritele k zubari ho dostanu jen pod narkozou a jeste s premluvou zajimalo by me kde se da takovi vysetreni udelat a kolik to stoji penez nebo aspon okolo kolikati se to pohybuje... dekuju m.denisa.1@seznam.cz
dobry den mam panicky strach ze zubare a schanim nakeho zubare ktery dela zakroky pod narkozou nemohli by ste poradit nejlepe kraj vysocina dekuji zlata90@seznam.cz
Dobrý den mám strašnou hrůzuz ze zubaře mohli byste mi poradit někoho kdo to dělá s narkozou kraj moravskoslzský děkuji Bazy00@seznam.cz
Dobrý den. Mám panický strach ze zubařů prohloubený pro mě neodborným zacházením mé bývalé zubařky a tak chci vědět, jestli je možné vyžádat narkózu , kde ji poskytují v olomouckém kraji a kolik takový "nadstandard" stojí. Moc děkuji. Jana-kirchner@seznam.cz
Dobrý den,take mam panicky strach ze zubare,nevite prosim nekdo o zubari,ktery by udelal osetreni pod narkozou? nejlepe kraj Liberecky.Moc dekuji linda.peterova@seznam.cz
no uplně pod narkozou to asi nedělej,pokud to opravdu je potřeba,nějakej važnej zakrok atd,zubař k vam nepřijde,vy sami ho vyhledate s bolesti,bude zanět pak jeto horši,vše se da zvladnout
Dobrý den,take mam panicky strach ze zubare,nevite prosim nekdo o zubari,ktery by udelal osetreni pod narkozou? Preferovany Zlinsky kraj. Marekkozak@gmail.com
Dobrý den mám paničky strach že zubaře kde mi ošetří zuby pod narkózou preferují královéhradecký kraj děkuji Majky318@seznam.cz
Přidat nový komentář