Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Praha Motol
Dobrý den, hledám zubaře, který provádí vyšetření pod narkózou. Dcera (26let) je mentálně nemocná a normální vyšetření u ní nepřichází v úvahu. Jsme ze Zlínského kraje. Prosím poradte. Můžete mi i napsat [email protected] Děkuji
A mohu se zeptat, zda toto ošetření udělají i osobě s panickým strachem ze zubaře? Děkuji... [email protected]
dory den mam pritele k zubari ho dostanu jen pod narkozou a jeste s premluvou zajimalo by me kde se da takovi vysetreni udelat a kolik to stoji penez nebo aspon okolo kolikati se to pohybuje... dekuju [email protected]
dobry den mam panicky strach ze zubare a schanim nakeho zubare ktery dela zakroky pod narkozou nemohli by ste poradit nejlepe kraj vysocina dekuji [email protected]
Dobrý den mám strašnou hrůzuz ze zubaře mohli byste mi poradit někoho kdo to dělá s narkozou kraj moravskoslzský děkuji [email protected]
Dobrý den. Mám panický strach ze zubařů prohloubený pro mě neodborným zacházením mé bývalé zubařky a tak chci vědět, jestli je možné vyžádat narkózu , kde ji poskytují v olomouckém kraji a kolik takový "nadstandard" stojí. Moc děkuji. [email protected]
Dobrý den,take mam panicky strach ze zubare,nevite prosim nekdo o zubari,ktery by udelal osetreni pod narkozou? nejlepe kraj Liberecky.Moc dekuji [email protected]
no uplně pod narkozou to asi nedělej,pokud to opravdu je potřeba,nějakej važnej zakrok atd,zubař k vam nepřijde,vy sami ho vyhledate s bolesti,bude zanět pak jeto horši,vše se da zvladnout
Dobrý den,take mam panicky strach ze zubare,nevite prosim nekdo o zubari,ktery by udelal osetreni pod narkozou? Preferovany Zlinsky kraj. [email protected]
Dobrý den mám paničky strach že zubaře kde mi ošetří zuby pod narkózou preferují královéhradecký kraj děkuji [email protected]
Přidat nový komentář