Inzerce https://www.lekarna.cz/cestovni-lekarnicka/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=cestovni-lekarnicka

Narkóza u zubaře

Dobrý den, hledám zubaře, který provádí vyšetření pod narkózou. Dcera (26let) je mentálně nemocná a normální vyšetření u ní nepřichází v úvahu. Jsme ze Zlínského kraje. Prosím poradte. Můžete mi i napsat magda.vcelicova@seznam.cz Děkuji

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
jana
5x

Praha Motol

Evka

A mohu se zeptat, zda toto ošetření udělají i osobě s panickým strachem ze zubaře? Děkuji... bobissek@centrum.cz

denisa m.
2x

dory den mam pritele k zubari ho dostanu jen pod narkozou a jeste s premluvou zajimalo by me kde se da takovi vysetreni udelat a kolik to stoji penez nebo aspon okolo kolikati se to pohybuje... dekuju m.denisa.1@seznam.cz

zlata
2x

dobry den mam panicky strach ze zubare a schanim nakeho zubare ktery dela zakroky pod narkozou nemohli by ste poradit nejlepe kraj vysocina dekuji zlata90@seznam.cz

Aleš

Dobrý den mám strašnou hrůzuz ze zubaře mohli byste mi poradit někoho kdo to dělá s narkozou kraj moravskoslzský děkuji Bazy00@seznam.cz

Jana
1x

Dobrý den. Mám panický strach ze zubařů prohloubený pro mě neodborným zacházením mé bývalé zubařky a tak chci vědět, jestli je možné vyžádat narkózu , kde ji poskytují v olomouckém kraji a kolik takový "nadstandard" stojí. Moc děkuji. Jana-kirchner@seznam.cz

linda
2x

Dobrý den,take mam panicky strach ze zubare,nevite prosim nekdo o zubari,ktery by udelal osetreni pod narkozou? nejlepe kraj Liberecky.Moc dekuji linda.peterova@seznam.cz

Evik

no uplně pod narkozou to asi nedělej,pokud to opravdu je potřeba,nějakej važnej zakrok atd,zubař k vam nepřijde,vy sami ho vyhledate s bolesti,bude zanět pak jeto horši,vše se da zvladnout

Marek

Dobrý den,take mam panicky strach ze zubare,nevite prosim nekdo o zubari,ktery by udelal osetreni pod narkozou? Preferovany Zlinsky kraj. Marekkozak@gmail.com

Majky

Dobrý den mám paničky strach že zubaře kde mi ošetří zuby pod narkózou preferují královéhradecký kraj děkuji Majky318@seznam.cz

Zdenka
2x

Dobrý den, neznáte prosím někdo zubaře či zubařku, která je ochotna provádět zákroky pod slabou anestezii? Četla jsem na internetu, že slabá stačí a že tolik nezatěžuje. Můj strach je natolik velký, že k zubaři jdu jen opravdu až trpím velkými bolestmi. Prosím poraďte Ostravsko, Olomoucko.

Zdenka

Prosím na petrzelkova20@seznam.cz

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Necháváte si znaménka pravidelně kontrolovat u dermatologa?

49%
51%
Zatím hlasovalo 80 lidí

Mohlo by vás zajímat

Roztroušená skleróza: Lékaři zkoumají, jak ji zastavit

Roztroušená skleróza (RS) napadá mozek a míchu. Je nevyléčitelná a v České republice jí trpí přes 26 000 převážně mladších lidí. Včasná léčba a úprava životního stylu by mohla podle odborníků vzplanutí nemoci úplně zastavit. Upozorňují na to u příležitosti Světového dne roztroušené sklerózy, který připadá na 30. května.

Chrápání se dá odstranit ambulantně

Poruchy spánku, únava, konflikty s partnerem – to vše může být důsledkem chrápání. Hlasité zvuky během spánku ale netrápí jen okolí – mohou být příznakem závažné poruchy, která negativně ovlivňuje zdraví i psychiku člověka.

Dětské nemoci, které by měl znát každý rodič

Dětské nemoci jsou nevyhnutelnou součástí života dětí a rodičů. Zatímco některé jsou poměrně neškodné a lze je zvládnout doma, jiné mohou vyžadovat odbornou lékařskou péči. Je proto důležité vědět, jaké příznaky sledovat a kdy je vhodné navštívit lékaře.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce