Inzerce https://www.lekarna.cz/potraviny-pro-zdravi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=potraviny-pro-zdravi

zacpany nos,, trva to dlouho

dobry den, mam vzdycky na vecer zacpany nos a nebo nekdy taky pres den, uz to mam 4 roky a porad je to stejne, na nic nejsem alergicky, uz jsem byl u doktora ale on rikal ze nevi,, ja myslim ze to doktor nevidi protoze u neho to nemam zacpane(protoze tam jsem pres den) tak nevite nakou radu?? diky moc

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Karolinka

Dobrý den, už strašně dlouho me trapi ryma. Nevite o nejakem bylinkovem pripravku? Nebo nejaké mastičce?

Miriam

Já osobně sem si moc oblíbila ten doplněk nasivin sinus na rýmu

Foltýnová

Miriam a uvolní vám ten sirup teda i dutiny?

Renatka

Dobrý den, vyzkoušela jsem olynth jako kapky a mám z nich akorát bolesti hlavy a rýmu zatlačenou hluboko v hlavě a taky těch kapesníčků co jsem posmrkala,hrůůůůza

Miriam

Foltýnová: Právěže ano, když sem ho brala tak mi uvolnil i dutiny takže se mi strašně ulevilo

Foltýnová

Budu ho muset taky vyzkoušet, já na ty dutiny hrozně trpím při rýmě.... poptám se na něj v lékárně

Milada

Já při rýmě nedám bez nasivinu ani ránu.... Používám sprej a sem sním maximálně spokojená

Edytka

Milado a rýmu vám to úplně vyléčí?

Vlaďka

Někdo má rýmu celou zimu. Přítel na to také trpí, jak chodí z tepla do zimy... A nevíme si s tím rady.

Milada

Ahoj Edytko. Ano, mě nasivin rýmu i vyléčí. Nic jiného na rýmu už nekupuji co jsem narazila na tento sprej

Hladíková

Milado na kolik hodin vám uvolní nos? Potřebovala bych se v noci vyspat :/

Milada

Tak to můžu nasivin fakt doporučit, já si před spaním stříknu do každé dírky a můžu spát klidně celou noc bez ucpaného nosu

Hladíková

Milado děkuji, už mám nasivin doma a je vážně super. Stříknu a za pár vteřin mám krásně volný nos a na dlouhou dobu

Amanda

Hladíková: Jak dlouho stříkáte ten sprej, než máte úplně po rýmě?

Hladíková

Stříkala sem pár dnů... no do týdne byla rýma s nasivinem pryč

Beata

Čím si natíráte okolo nosu, když máte rýmu a pořád smrkáte? Já mám to okolí vždy hrozně rozedrané a vše mě okolo pálí.

Vanesa

Pinio nasal mast, je nejlepší. Krásně pěstí kůži a není tak rozedraná.

Beata

To je nějaká novinka? Neslyšela jsem tenhle název.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Jíte vejce každý den?

29%
71%
Zatím hlasovalo 129 lidí

Mohlo by vás zajímat

Cholesterolu z vajec se bát nemusíte

Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?

Potíže s početím: Kdy zpozornět a vyhledat odborníka?

Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.

Co na průjem v těhotenství?

Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce