Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.
Dobrý den, potřeboval bych radu. Na penisu v okolí žaludu (jen okolo žaludu..jakoby takový lem z pupínků, ne zvrchu na žaludu) mám malinké bílé "pulínky", jsou to spíše takové malinké bílé výrustečky a nevím jak se jich zbavit. Přítelkyně se toho trochu obává, mohli by jste mi prosím pomoct. Za odpověď předem děkuji. Tom.
Dobrý den, chvili po nechranenem sexu s divkou na diskotece, mě začal bolet žalud, je možne že by se třeba hodinu po sexu mohla projevovat nějáká pohl. choroba, nebo to muže byt zpusobene něčím jiným, třeba jen nějákou reakcí těla na její tělní tekutiny? Dškuji za odpověď
Ahoj, nemyslím si že se jedná o pohlavní choroba, ta se totiž projevuje asi po třech měsících po pohlavním styku, respektive její příznaky. Takže můžeš být v klidu.
Já to mám taky ale díval jsem se na Wikipedia ..A až tak velké to nemám jen maličké :) Nejde to ani moc vidět ..A tak proto se chci zeptat jestli se to zvědší a nebo to zůstane tak ,jak to mám.. předem díky za odpověd :)
Dobrý deň ,akovidim vela ludí sa pýta na tie biele bodky :) neni to nič vážneho mám to tiež :) odstranit sa to nedá :/ je to presne ako vyrážky ale nie su na to žiadne liky :) proste treba čakat a niekomu zmiznu a niekomu nie :) doktor mi dokonca povedal že je lepsie ked ich máte :D vrej je po tom menej strsu ,že to nejako ovplyvnuje alebo čosi také :)
Zdravím tu všechny, mám problém na žaludu nebo spíč na okraji se mi udelala jakoby uzlinka, vypada to jako pradavička, nebo kousek kuze, nevíte co s tím mám dělat? kdyb jste byli tak hodní a někdo mi poslal odpoved na mail.... [email protected] dekuji
Mám taky bílé tečky okolo žaludu, na předkožce a u kořene a stoupají nahoru ze spodní strany penisu... :( nevypadá to zrovna dobře...
Koukam ze tu vsichni resite tyto pupinky. Ja je mel tako kolem zaludu ale prisel sem na jeden excelentni trik jak se jich zbavit!!! Doufam ze pomuzu co nejvice lidem :)! Takze jde se na to. Za prve si musite koupit nejaky detsky zasyp ale ne nejaky tekuty pudr a tak. Detsky zasyp proto, protoze jak znamo tak vysusuje a papili (ty pupinky) sou tvoreny tukem aspon co ja sem cetl. No a kazdy vecer si nasypete zasyp za zalud a pomalu zpatky pretahnete. Pak rano oplachnete udelate to znovu a pak vecer zase oplachnou vysusit a zase znovu napudrovat. Je to muj vlastni napad ktery funguje!! Za 3 tydny to je na 100% pryc. Staci delat pravidelne! Klidne to nekdo zkuste a pak sem napiste jestli to zafungovalo, nic za to nedate a myslim si ze jsem to tu i rozumne popsal a vysvetlil ;))
Dobry den mam na penisu taky bile pupinky a jeste kdyz si roztahnu penis nikdy tam mam male bile smeticka je to normalni? Je mi 13 let prosim odp ovězte dekuji
mam problem kolem zaludu na predkozce se mi udelali male skoro neviditelne bile pupinky slysel sem ze to je bezny problem dospivajicich kluku ale zmizi to nebo co s tim???
Je mi 16 let ..a mám strach aby se nejednalo o nějakou nemoc pomozte mi někdo ,prosím ..také mám pupinky na okraji žaludu a na varlatech také
Ahoj mám něco jako akné na penisu, nejvíce zespodu. Občas jsou to bílé tečky které se dají vymáčknout. Bojím se toho zajímá mě co to vlastně je? Předem díky za odpověď.
Dobrý den potřeboval bych poradit je mi 14 let. A na spodní části penisu se mi objevili pupinky barvy kůže. Postupně se rozšířili i po celých varlatech. Pupinky nepalý, nesvědí, ale jsou velice nepříjemné. Myslím si že by se mohlo jednat o ucpání mazových žláz.
Hoši, jde to odstranit! Stejně jako vy i já všude jen četl, že s tím nejde nic dělat, dokonce mi to i řekl doktor, když jsem za ním zašel osobně... ale teď po letech, jsem zjistil, že to odstranit jde! Provádí se to laserem, například na Homea Clinic v Pardubicích (homea.cz). Na webu přímo inzerují, že odstraňují perlové penilní papuly. Kromě toho jsem měl zárověn i takové zvětšené mazové žlázky (anglicky frodyce spots), o kterých sice přímo na webu nemluví, ale odstranili mi to taky. Možná v ČR najdete i jiné pracoviště, nevím, ale toto můžu určitě doporučit. Btw. k těm fordyce spots, ono je to přirozená součást kůže, takže není dobré zbavit se všech, ale prostě ty velké výrazné, co vystupují z kůže vám zahladí/odstraní.
V kůži penisu jsou obsaženy mazové žlázky, které na povrchu jsou patrné jako bělavé hrudky. Jde o přirozenou součást penisu, ale i šourku, každého muže. Žlázky mají svoji funkci, produkt žlázek zvláčňuje pohyblivou kůži, ve věku pohlavní zralosti často namáhanou, napomáhá i její regeneraci a samočistění. Nelze tedy uvažovat o nějaké likvidaci těchto žlázek, je třeba se s jejich existencí vyrovnat.
Přidat nový komentář