Zdravím. Mě by zajímalo, kde to dělají v lokální anestezii? Já byl dneska u urologa kvůli obřízce a bylo mi řečeno, že se to dělá v celkové anestezii a ne v lokální a abych nevěřil všemu, co kdo na netu napíše. Takže je to moje volba anestezie nebo je to daný?
Zdravím. Tohle mi dneska diagnostikovala doktorka. Prostě se mi předkožka stáhla tak, že nejde přetáhnout a co se týče sexu, tak snad ani nemusím říkat jak to bolí při pokusu o vniknutí do partnerky. Vím o nejpravděpodobnějším zákroku a děsím se bolesti a následků. Kdo to zažil? Nebo poradí mi tady nějaký lékař na co se mám připravit? Hned jsem dostal doporučení na chirurgii, takže je mi asi jasný jak to dopadne - obřízka. Jak jsem z toho byl špatnej, tak jsem tý doktorky ani nezeptal co se bude dít, tak se ptám tady. Mimochodem je mi 20 a ona mi řekla, že to problém především malých dětí, tak by mě taky zajímalo, jak se to mohlo stát mně.. Z očí do očí se o tom mluví hůř než tady, na netu.. Díky! Nepište mi blbosti, pište jen ti, kteří to zažili a nebo bezpečně ví, kde je problém a co to způsobilo a co mě čeká..

Přidat nový komentář