Zatímco se během roku dokážeme stravovat jakž takž umírněně, o Vánočních svátcích jíme nezdravé jídlo od rána do večera. Kombinace množství cukroví, smažených jídel, chlebíčků a alkoholu nestíhá tělo zpracovávat, z čehož vznikají nejrůznější zažívací potíže, třeba nadýmání, pálení žáhy, zácpa, průjem nebo potíže se žlučníkem.
Zdravím chtěl jsem se zeptat, jestli momentálně netrpím nějakou formou migrény. Jako malý jsem trpěl migrénami a to takovými, že jsem vždy byl zavřeny v pokoji a nesnesl jsem žádný hluk ani světlo a bolesti takové, že mě to neustále budilo a nešlo ani usnout. Momentálně je mi 24 let a popíšu, co u mě probíhá. Poslední 3 dny se mi stává, že se mi občas dělají třpytky před očima, občas nějaký záblesk v periferii očí. Dále se mi stává ač normálně s tím problém nemam, ale všímám si že mi dělá problém spočítat čísla v hlavě když něco počítám (třeba sčítám věci na účtence), nebo se mi občas vytrácejí slova při mluveni, nebo si nemůžu vzpomenout na nějaké slovo (před chvíli to bylo třeba: autobusová zastávka). Dále bych chtěl napsat, že nezažívám bolest hlavy ale jen takový pocit pnutí přesně v místech kde když jsem byl mladší tak jsem při migrénách zažíval prudkou bolest. Děkuji za odpovědi PS: ta kontrolní otázka je pro mě momentálně záludná :D
Přidat nový komentář