ahoj, tímhle jsem si prošel taky. Po krvácení z výhřezu jsem po měsíci byl v poradně, kde zasunou prst a prohlídnou okraj anu, pak zasunou anuskop, tím prohlídnou okraj do nějakých 6cm, zde je nejvíc hemoroidů. Následovalo vyšetření na kolonoskopii, jestli není problém dál ve střevě. Je to normální postup. Ani u toho se nemáš čeho bát. Dostaneš oblbováka, já teda vše viděl, ale žádný problém ani bolestivost. Jen den před tím nejíš a dostaneš projímadlo. To byla síla. Pak je to o metodě, kterou si vybereš ty nebo co navrhne tvůj lékař. Mazání, dubové koupele a prášky nezachrání všechny ani všechno. Možná bude nutná operace. Raději dřív, než pozdě. Kolegu řezali klasicky, trpěl jako zvíře a dva měsíce byl doma. Já si vybral novou metodu Hal Rar, sice si zaplatíš, ale jeden den operace, trochu nepříjemný pocit v anu po probuzení, ale po vytažení ucpávky bylo vše jen lepší. Ten den jsem chodil, druhý den se strachem jsem šel na záchod, ale vše OK. Třetí den domů a čtvrtý den do práce už bez tlumících léků na bolest. Preventivně beru projímadlo na naředění stolice. Jestli to vydrží, stálo to za to.
K tematu - mam ci je nemam- nejsem doktorka ,ale to co popisujes za problemy muze byt takzvany "vlk " nevim zda jsi nekdy slysel ze ma nekdo vlka , staci aby jsi prochladnul nebo sedaval v hospode nebo nekde na lavicce na studenem a mas to driv nez nove boty. Objevi se ti to treba az za delsi dobu a to zapomenes ze jsi sedel s kamosem na kameni u reky a chytal ryby a misto toho jsi chytil vlka. Nedelam si legraci je to lidovy nazev.Neni to nic strasneho ale zajdi si do lekarny a kup si AVIRIL H === ale krem jsou taky cipky Avirilu H - ale jsou neprijemne. Krem muzes pouzivat prubezne . Jsem presvedcena ze ti to pomuze ,nebot jsem ho pouzivala taky. Mej se prima Alena

Přidat nový komentář