Je mi 21 let.Na vojně jsem začal mít problémy s bolestí konečníku.Na chvíli to utichlo, ale nyní se mi problémy vrátily.V oblasti konečníku mam malou bulku.Dá se říct, že mě to bolí v kuse, přestane to jen když si lehnu a jsem v teple.Návštěva WC též není bezbolestná.Můžete mi prosím říct co mi je?Čím to můžu léčit?Děkuji za radu.
Dobry den, pred cca 1/2 rokem jsem zaznamenal prvni krvaceni ve stolici. Zkusil jsem nejdrive jeden test na okultni krev a byl negativni. Temer pri kazdem vyprazdnovani me bolel ritni otvor. Tak jsem sel k obvodakovi a ten mi dal jiny test na okultni krev a byl take negativni. Tvrdil, ze to bude nejaka trhlinka, ale doporucil me k odbornemu lekari. Va vysetreni se vsak ceka 2 mesice !!! Nicmene jsem se po 2 mes. dostavil. Doktor me presvedcoval, ze vzhledem k memu veku (30) to nic nebude. Udelal mi vysetreni (pravdepodobne hmatem), ktere velice bolelo. Zaver - nic to neni, jen nejaka trhlinka..... Sel jsem spokojene domu, ale vyprazdnovani je cim dal tim vice bolestive. Ted me svedi ritni otvor i v prubehu dne. Vcera jsem se zkusil sam hmatem vysetrit a zjistil jsem, ze mam v ritnim otvoru asi 1/2 - 1 cm bulku, ktera na pohmat boli. Pokud se ted znovu objednam k tomu "doktorovi", tak zase budu cekat 2 mesice a muze se to jeste zhorsit. Poradte mi prosim. Nerad bych se neschopnosti naseho zdravotnictvi dostal do vyssi faze onemocneni. Dekuji

Přidat nový komentář