Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
ja vim ze kazdy komu transplantovane organy pomohou je rad a stastny ze neumi radost ani popsat. ale mince ma i druhou stranu kterou musi clovek videt a ktera neni tak jednoznacne radostna. ja polozim jednu otazku, co kdyz ten clovek ktery je darce organu mohl jeste zit a lekari ho mohli jeste zachranit? tuto otazku si nikdo nepripousti ale je tady. podivejte co se delo s organy na transplantacnim centru v ostrave. radeji se vse zametlo pod koberec aby se doktorum neprislo na jejich cachrys odeboranim organu. kdyz nekdo umre doktorovi pod rukama tak je to embolie. nikdy nemate jako pozustali pristup k pitevni zprave, asi dobre vedi proc.doktori drzi pohromade protoze nikdy nevi kdy udelaji botu oni a nejaky jiny kolega je podrzi. v polsku byli zase zachranari domluveni s podnikateli v pohrebnictvi a nechavali pacienty v sanitce umrit. ja osobne mam planovanou operaci a udelam to tak ze na dobu operace se necham zapsat do registru odmitacu darovat organy a vrele to kazdemu doporucuji, totiz i na "darovanych organech" se da v dnesni dobe pekne rezovat. myslim si ze kdyby system v lekarstvi byl pruhledny a normalni pozustaly by si mohl precist lekarskou dokumentaci tak by vse bylo pruhledne a nebyla by v tom moznost tak cachrovat s organy jako je dnes.
Přidat nový komentář