Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
dobry den mam na lavej nohe bercovy vred dost dobre sa to zacalo hojit ale od vcera vecera mi odtial mokva nieco ako voda nie je to krv ani hnis. snazim sa to prelepovat gazou.
chtela bych poradit jak nejlépe a co nejrychleji vyléčit bércové vředy Děkuji
dobry den mam na lavej nohe bercovy vred dost dobre sa to zacalo hojit ale od vcera vecera mi odtial mokva nieco ako voda nie je to krv ani hnis. snazim sa to prelepovat gazou.
Na bércové vředy vám zaručeně pomůže Bercline. Je to jedinečný přírodní gel, který obsahuje extrakt z třezalky, působí antimikrobiálně.
Dobrý den, již mnoho lidí mi doporučovalo Wobenzym, jen se chci zeptat na dávkování, můžete-li mi poradit. Díky a zdravím. Lemon
Dobrý den, doporučuji navštívit odkaz www.pema-medical.cz, kde se dozvíte hodně informací o úspěšné léčbě bércových vředů a jiných kožních defektů.
Dobrý den, prosím o pomoc, je mi 30 let a trpím už několik let nezahojitelným bércovým vředem! Zkoušela jsem skoro všechno a bez úspěchů! Zkoušela jsem léčitelství,laser, biolampu a nic! Vždy nastalo zlepšení a pak zhoršení, nikdy se to nezavřelo! Už se vředem bojuji ukrutných dlouhých 6 let! Také od mala trpím nevyléčitelnou krevní chorobou-anemií. Předem děkuji za pomoc či rady. S pozdravem J.
Přidat nový komentář