Jenže když máš pocit,že tě něco svírá,jseš v neklidu a teplotách,tak nějaký lék pomůže,já beru jenom jeden a od těch pocitů depresí mi hodně pomohl,mám lepší náladu,ale zatím ho ještě budu dlouhodobě užívat,do kdy?To zatím ještě nevím,ale byl mi doporučen ze známosti velice drahý lék a čím dražší tak tím lepší s minimem nežádoucích účinků a nenávykový.
Od malička trpím neurózami typu nutkavého jednání, vtíravé myšlenky, pohyby, přehnané emoce (radost, smutek...) že nemůžu kvůli tomu spat.Zkoušel jsem velmi mnoho druhů sedativ, anxiolitik, hypnotik(na spaní) a různých psychofarmak. Abych však "na povel" usnul, musel bych si dát velmi vysokou dávku neboť vůči těmto lékům mám už docela velikou toleranci(rezistenci). Co se týče vašich problémů závislosti-mohu poradit: střídejte každý týden různé preparáty (aspoň 2,lépe 3)s podobným účinkem avšak s jinou účinnou látkou. Tím velice zmenšíte riziko závislosti. No a co se týče depresí-nejlepší lék je víra. Zkuste se zajímat o Bohu, ale u KVALITNÍCH ZDROJU-nebudete potřebovat na deprese žádný lék, smrti se nebudete bát... vše je na Vás

Přidat nový komentář