Pokud má někdo problém s akné a nebo jizvami po akné (včetně nejhoršího typu - vulgaris) a už opravdu vyzkoušel skoro všechno, ať si pořídí transdermální kolagen od Colway. Pokud vím, jsou s tím produktem ty nejlepší zkušenosti. Konkrétně má sestra se zbavila jizev po akné vulgaris a muj známý tak přišel o "růžovku". To vše během 2 měsíců používání kolagenu. Pokud by někdo z Vás měl zájem o bližší informace o tomto výrobku, zavolejte na tel. 720 574 680. Tam se dozvíte víc.
Dobrý den, už delší dobu mě trápí akné a atopický ekzém, když se "zadaří" tak se mi oba objeví na obličeji a to je pak konec. Jsem strašně nešťastná a už nevěřím, že mi něco pomůže.. Zkoušela jsem snad všechno, beru už několik let antikoncepci, jezdím na laser a byla jsem i na chemickém peelingu, měla jsem snad všechny masti na akné, co se vyrábí, dokonce jsem brala už i roacuttan, ale nepomohl mi, ležela jsem 3týdny v nemocnici a nic.. Z Ameriky jsem měla dovezenou novinku, sadu přípravků na akné, ale jak mi to došlo, tak se to vrátilo. Takové ty různé čaje a podobné, nepomohlo. Byla jsem i na odběru krve, co se týče alergie, jsem prý úplně zdravá. Nejhorší je, že na obličeji mi zůstaly jizvy, které jdou hodně vidět.. Já už vážně nevím, co dál.. Máte někdo nějakou zkušenost, která vám pomohla, mimo toho, co jsem tady napsala? Už jsem vážně bezmocná, a čím jsem starší, tím hůř to snáším, protože jsem nikdy nepoznala, jaké je to mít pleť v pořádku. Děkuji vám předem za odpověď, za jakoukoliv radu budu ráda.. Šťastný Nový rok!!!

Přidat nový komentář