Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Ano brala som cele tehotenstvo serlift, sice len polku z 50mg tablety, ale každy den. Psychiatrička ma v tom podporovala, lebo vedela, že bez AD to nepojde, a gynekolog sa namna pozeral všeliako, ked som m to oznamila, ale bolo to moje rozhodnutie a vysvetlila som mu, že bez AD to nejde . Sice som mala malinku dušičku, ale žila som s tym, že babatko musi byť zdrave, inak som sa stravovala zdravo, brala vitaminy pre tehotne a v pohode. Narodilo sa mi krasne dievčatko s vahou 3300g a 50 cm a zdrave ako rybka . Sice som ju po porode nekojila, prešla som na umele mliecko, aby s liekom nerastla, aj ked mi doktorka hovorila, že berem uplne maličku davku aby to malej uškodilo, nechcela som ju dopovať aj dalej, ved v tehotenstve jej to stacilo . Tak tolko moja skusenosť s branim AD v tehotenstve. ahojte
Přidat nový komentář