Ahoj vsetci spolubojovnici, ja som tiez trpela strasnymi depresiami, ked som rano vstala nic sa mi nechcelo len plakat... potom prisli zachvaty uzkosti a uz 10 mesiac beriem remood, ktory planujem coskoro vysadit lebo citim, ze ho uz nepotrebujem. Zachvaty som premohla aj predychanim a hlavne som sa dala na ezoteriku a hlatam knihy Paola Coelha a Robina S. Sharmy. Mne strasne pomohli. Meditujem, cvicim jogu a tesim sa zo zivota. Vsetkym prajem skore uzdravenie a pekny zivot.
skuste s tym bojovat....nebudte tak zadepkovany--zerte tabletky, pite, jedzte a teste sa zo zivota...su aj ovela horsie veci ako su nase stavy...ja trpim panickou poruchou uz rok...a asi 10 krat som uz vazne umieral:)....ale snazim sato brast v pohode....vsetko raz odide...tak sa radujte s kazdej sekundy-nie sme tu fakt az tak dlho na to aby sme sa bali, ze sa nam nieco stane kazdu sekundu.....drzim vsetkým palce......p.s:vyskusajte sport a hlavne majte pred sebou stale ciel a ked je vam zle myslite na nieco pekne....jo......sewa

Přidat nový komentář