tak mě například gynd'ák řekl ve druhém měsíci:ve třetím měsíci se podíváme jestli má plod hlavičku....... stačí?týden jsem nemohla usnout.jak můžou takhle idiotsky mluvit?
Jsem asi 8 týdnů těhotná,ve 4.týdnu jsem musela akutně na pohotovost, protože jsem začala krvácet.Pocity strachu byly úplně šílené, zjistili mi hematom a doporučili léky a klid na lůžku.Teprve potom jsem šla ke svému gynekologovi na první prohlídku v těhotenství.jeho přístup mě doslova šokoval, nekonalo se žádné"Maminko gratuluji jste těhotná",vše co mě zajímalo jsem z něj musela doslova páčit a byl tak nevrlý a podrážděný, jako by měl v ordinaci simulanta a ne těhotnou matku.Na závěr mi řekl ať si nemyslím, že budu celé těhotenství na neschopence a ani se nezeptal v jakém prostředí a kde pracuji.Potřebovala jsem slyšet, že plod je v pořádku a jak se ten hematom vyvíjí atd.Vyšla jsem z ordinace ze slzami v očích a okamžitě gynekologa změnila.Myslíte, že takové jednání je normální a jak by se měl lékař chovat k těhotné ženě??????

Přidat nový komentář