Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Ahoj Romčo,tak se ozývám,jak jsem slíbila,byla jsem 18.1.u primářky rehabilitace dostala jsem 8 masáží,nějaké cvičení ale hlavně píšu kvůli těm lázním,mám je už napsané,ale podat se musí 3 měs.od operace a do lázní musím až 6 měs.od operace,dřív ne,to mi všude doktoři připomínali,bylo mi taky doporučeno,ať si lázně na tu dobu zabukuju aby tam bylo místo,protože by mě pak přidělili jinam,tak jsem tam dnes byla a mám to vyřízené,termín,ubytování v léčebně,domlouvali jsme se na poplatkách,ze zákona se platí 60 kč.denně,pak nějakých 7 kč,a za jednolůžkový pokoj 200 kč a za dvojlůž.90 kč,mě našla ještě bez doplatku,vyřizovala jsem to na recepci.může se to objednat i telefonicky,jestli budeš mít zájem,číslo mám,nechci to tady všechno podrobně vypisovat,bylo tam krásně i teď v zimě,hlavně to mám asi 30 min .od domova,hlavně se může o víkend domů.Náhradní lízně mi napsali Jánské,ale tam by se mi nechtělo,tak se měj krásně a buď v pohodě,pááá E
Přidat nový komentář